Clicks20
ro.news

Formă extrem de ușoară? Propaganda de vaccinare a Vaticanului merge pe un drum greșit

VaticanNews.va (23 septembrie) a folosit un interviu cu cardinalul retars Angelo Bagnasco pentru a susține propaganda de vaccinare.

Știind că Bagnasco a fost infectat cu Covid (în ciuda faptului că a fost „vaccinat”), VaticanNews.vă a declarat că „părți mari ale populației manifestă rezistență la vaccinare și la permisul verde obligatoriu în Italia” și i-a cerut lui Bagnasco sfatul său.

El a răspuns euforic: „Sufer de Covid, dar într-o formă extrem de ușoară, fără nemulțumiri speciale, iar acest lucru cred că este cu siguranță datorită faptului că am finalizat deja vaccinările în luna mai”. El admite că cei „vaccinați” pot fi încă infectați, dar - din nou - „într-o formă extrem de ușoară”.

O săptămână mai târziu, Genova24.it (30 septembrie) a informat că Bagnasco a fost internat pentru Covid la Spitalul Galliera din Genova pe 28 septembrie.

Cu toate acestea, pagina web insistă asupra faptului că „totul este în regulă”, că „starea generală a lui Bagnasco este mai mult decât bună” și că „evoluția clinică este pozitivă” (deci de ce este în spital?).

Ce va spune propaganda despre sănătatea excelentă a lui Bagnasco dacă el - Doamne ferește - moare din Covid?

#newsOktqawegsn