Clicks13
ro.news

Luptător împotriva Gestapoului arestat din nou (Video)

Pastorul Artur Pawlowski a fost arestat din nou pe 27 septembrie la întoarcerea sa în Canada după un turneu de patru luni în SUA.

Aterizând în Calgary într-un charter privat, ofițerii de frontieră l-au prins pe Pawlowski înainte de a-și putea întâlni familia. După intervenția avocaților săi, el a fost eliberat pe cauțiune.

Pawlowski a avut o ședință de judecată la începutul acestei luni, care a fost aranjată pentru a stabili dacă se va întoarce la închisoare în urma sfidării ordinelor de închidere din Alberta. El s-a adresat instanței virtual, iar instanța a fost amânată până la 13 octombrie. El și fratele său au fost găsiți vinovați de dispreț pentru încălcarea ordinelor COVID-19 prin conducerea cultului public.

Adam Soos admite pe RebelNews.com că mulți îl critică pe Pawlowski pentru că a numit poliția Gestapo și Canada drept stat de poliție. Soos comentează că „pur și simplu dispar oamenii din avioane când sosesc fără a-și informa familiile și dacă asta nu este comportamentul Gestapo, nu știu ce este.”

#newsYonpgyimcf