ro.news
61

Catolicii atacați și umiliți un eveniment de rugăciune

Connor Martin (The Libertarian Republic) a documentat modul în care o gloată criminală, în mare parte oameni de culoare, a hărțuit, bătut și agresat catolicii care au apărat o statuie a Sf. Louis în …More
Connor Martin (The Libertarian Republic) a documentat modul în care o gloată criminală, în mare parte oameni de culoare, a hărțuit, bătut și agresat catolicii care au apărat o statuie a Sf. Louis în Saint Louis, Missouri.
„Le-am permis să ne scuipe pe noi [care este un risc pentru sănătate], să ne spună nume, să pună degetele pe fața noastră [în timp ce distanța sanitară a fost ordonată], să ne împingă și să fie ostili.”
Un infractor încă neidentificat a turnat un lichid necunoscut pe un bărbat într-o cămașă verde (ilustrat mai sus). În timp ce victima încerca să-și protejeze capul, a fost atacată de un al doilea criminal.
Martin a ajutat la salvarea victimei, dar a fost atacat, lovit cu piciorul și bătut împreună cu un prieten. Ambii au reușit să scape (video de mai jos).
Poliția a fost chemată de șase ori, dar nu s-a prezentat niciodată. Martin este hotărât să facă presiuni și să identifice vinovații.
Duminică, salvatorii au curățat zeci de pentagrame și graffiti de pe statuie. Un …More