Clicks29
ro.news

Cu aprobare ecleziastică: videoclip explicit produs în catedrală

Cei doi cântăreți spanioli C. Tangana și Nathy Peluso și-au lansat piesa „Ateo” („Ateul”) cu un videoclip de vineri înregistrat în Catedrala din Toledo.

În timp ce dansează în ipostaze foarte explicite, ei cântă: „Am fost ateu / dar acum cred / pentru că un miracol ca tine a trebuit să coboare din cer.”

„Preoții” apar ca spectatori ai cuplului, iar un public îi urmărește pe cei doi cu ochelari 3D în timp ce mănâncă floricele. La un moment dat, un Peluso gol pixelat ține capul Tanganei.

Videoclipul a fost produs cu binecuvântarea decanului catedralei Juan Miguel Ferrer care a declarat într-o declarație din 8 octombrie că videoclipul conține „un mesaj provocator” care, cu toate acestea, „nu afectează în nici un fel credința” - cel mult, credința în bun simț pe care a pierdut-o Biserica lui Francisc.

Arhiepiscopul din Toledo Francisco Cerro Chaves, în vârstă de 63 de ani, a protestat câteva ore mai târziu, că „nu știa nimic” despre clipul video și „a regretat profund ceea ce s-a întâmplat” și a cerut „tuturor credincioșilor iertare” - de parcă credincioșii ar fi responsabili pentru iertare. Că de obicei, nimeni nu va suferi consecințe. Contextul filmării a fost o strategie de marketing evidentă.

Catedrala din Toledo din secolul al XIII-lea este scaunul arhiepiscopal al Americilor.

Atenție: capturi de ecran din clipul de mai jos.

#newsXjvnnqymeg