Clicks18
ro.news

Bucurați-vă de bogăție! Novus Ordo „Mesajul cel mai bogat pe care l-a produs vreodată Biserica” - Arhiepiscopul Roche

Liturghiștii trebuie să pună în aplicare „reformele” Vaticanului [eșuat] Vatican II evitând în același timp „ideologiile”, extrem de ideologicul Prefect al Congregației Liturghiei, Arhiepiscopul Arthur Roche, în vârstă de 71 de ani, a declarat pe 4 octombrie la deschiderea semestrială a Universității Pontifice Sant'Anselmo din Roma, condusă de benedictini.

Roche a reamintit o declarație rigidă și legalistă a lui Paul al VI-lea, potrivit căreia reforma liturgică din 1970 este „cu certitudine ireversibilă și de o autoritate magistrală.” Probabil în scopul de a sparge o glumă slabă, Roche a numit Missalul plat și gol al Novus Ordo „cel mai bogat Missal pe care Biserica l-a produs vreodată” - ceea ce este adevărat, deoarece Biserica nu a „produs” niciodată un Missal înainte.

De altfel, Novus Ordo este bogat în abuzuri oribile, sacrilegii oribile, promovarea homosexualismului, nasuri de clovni, leagăne pentru copii, baloane și, mai ales, strane goale. Mai jos, un preot Novus Ordo dansează în sfită cu o femeie în vârstă. Bucurați-vă de bogăție!

Imagine: Arthur Roche, © wikicommons, CC BY-SA, #newsLxmvwpgcds