ApostolTV
122 тис.
03:01
Днесь 19 березня 2011 р.Б. Днесь 19 березня 2011 р.Б.Більше
Днесь 19 березня 2011 р.Б.
Днесь 19 березня 2011 р.Б.
ApostolTV
Якось Ісус сказав, вони слухають та не чують, дивляться та не бачать - це напевно про вас.
Надалі прошу не писати в наших нотатках свої приватні думки, які далекі від реальності. Натомість дозвольте дописувати у ваших відео.Більше
Якось Ісус сказав, вони слухають та не чують, дивляться та не бачать - це напевно про вас.

Надалі прошу не писати в наших нотатках свої приватні думки, які далекі від реальності. Натомість дозвольте дописувати у ваших відео.
Maranata
Дурницю ви сказали на рахунок 2 ватиканського, Папа Бенедикт XVI ж прийням лефебристів в лоно католицької церкви.
Maranata
Не бійтеся назвати гріх гріхом!!! Визнайте особисту віру, а то все прикриваєтеся всім можливим.
о. Роман Терлецький
якщо ви не приймаєте вчення 2 Ватиканського собору, то відкидаєте вчення Католицької Церкви. до речі християнство не є релігією, воно є "кінцем релігій" як пише о. Шмеман. релігія - це прагнення людини самою досягнути Бога, а християнство - це віра в Бога, який спасає людину, що сама себе …Більше
якщо ви не приймаєте вчення 2 Ватиканського собору, то відкидаєте вчення Католицької Церкви. до речі християнство не є релігією, воно є "кінцем релігій" як пише о. Шмеман. релігія - це прагнення людини самою досягнути Бога, а християнство - це віра в Бога, який спасає людину, що сама себе спасти не може.
terezasky
Скільки християн сьогодні вбивають за Ісуса і ніхто їх не толерує, хоча вони нічого поганого не роблять.
Ось, наприклад :
Саїдові Мусові, якого ув’язнили декілька місяців тому за те, що навернувся від ісламу до християнства загрожує смертна кара. 45-річного Саїда, який 15 років працював у …Більше
Скільки християн сьогодні вбивають за Ісуса і ніхто їх не толерує, хоча вони нічого поганого не роблять.
Ось, наприклад :
Саїдові Мусові, якого ув’язнили декілька місяців тому за те, що навернувся від ісламу до християнства загрожує смертна кара. 45-річного Саїда, який 15 років працював у міжнародній організації „Червоний Хрест” в Кабулі (Афганістан), арештували 31 травня 2010 року відразу ж після того, як телевізійна станція Кабулу показала зйомки хрещення місцевих афганців. Після арешту він був у слідчім ізоляторі, де страждав від сексуального насилля, фізичної тиранії і не мав можливості зв’язатися з адвокатом. Другого тижня лютого афганський суддя йому сказав, що його повісять, якщо він не зречеться Христа і не навернеться назад до ісламу. Дружина Саїда та його шестеро дітей після його арешту були змушені тікати до Пакистану.
Maranata
Шановний о. Терлецький, ми вас дуже поважаємо і просимо, щоб ви назвали гріх гріхом!!! І все!!! НЕ бійтеся!!! Розумієте, інші релігії, якщо вони свідомо відкидають Ісуса, йдуть до пекла..Повірте. Це було вчення до 2 Ватик. Собору. Розумієте, християни робили дуже багато місій в Азію і інші країни,…Більше
Шановний о. Терлецький, ми вас дуже поважаємо і просимо, щоб ви назвали гріх гріхом!!! І все!!! НЕ бійтеся!!! Розумієте, інші релігії, якщо вони свідомо відкидають Ісуса, йдуть до пекла..Повірте. Це було вчення до 2 Ватик. Собору. Розумієте, християни робили дуже багато місій в Азію і інші країни, бо розуміли, що лише одна релігя є правдивою - християнство!!! Тому і жертвували життям!!! А те, про що ви говорите називається синкретизм.
Proof2G
Отче, а кому ви служите??? Як можете казати - чи можна вважати, що представники інших релігій засуджені до пекла?? Якщо ви є Богопосвяченою особою, то мали би розуміти чим є хрещення, Євангелія.
Чи ви вірите у Євангелія? Ісус сказав - Я є Правда, Дорога і Життя. Альфа і Омега, Початок і Кінець. …Більше
Отче, а кому ви служите??? Як можете казати - чи можна вважати, що представники інших релігій засуджені до пекла?? Якщо ви є Богопосвяченою особою, то мали би розуміти чим є хрещення, Євангелія.
Чи ви вірите у Євангелія? Ісус сказав - Я є Правда, Дорога і Життя. Альфа і Омега, Початок і Кінець. НІХТО НЕ ПРИХОДИТЬ ДО ОТЦЯ ЯК ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ МЕНЕ.
о. Роман Терлецький
якщо вам цікава моя думка, то мене не важко знайти, я нікуди не ховаюся, як і інші священики. Ви дуже любите узагальнювати, що свідчить більше про не розуміння проблеми. "багато священиків"... Мати Тереза співпрацювала з індусами і буддистами? Співпрацювала, бо жила в іхньому середовищі, бо …Більше
якщо вам цікава моя думка, то мене не важко знайти, я нікуди не ховаюся, як і інші священики. Ви дуже любите узагальнювати, що свідчить більше про не розуміння проблеми. "багато священиків"... Мати Тереза співпрацювала з індусами і буддистами? Співпрацювала, бо жила в іхньому середовищі, бо це люди які є Божими дітьми, яким дав життя той самий Господь, що і нам і за яких Христос також віддав своє життя. Ісус говорить притчу про милосердного самарянина (читай поганина), який виявився милосерднішим за юдеїв. Прочитайте документ ІІ Ватиканського Собору "Nostra aetate" про інші релігії і яке до них відношення має мати християнин-католик і Церква взагалі. А ще чудово пише про інші релігії о. Александр Мень у своїй "Історії релігії". ніхто ніде не каже про визнання іншої релігії на рівні з християнством, але йдеться більше про порозуміння щодо питань людського співіснування на цій землі (мир, голод, війна, несправедливість, приниження людської особи, цінність життя від моменту зачаття до смерті). Визнавців інших релігій є набагато більше чим всіх християн разом взятих. чи ми їх всіх маємо вважати засудженими до пекла? хтось вважає себе розумнішим за Бога?
Maranata
Тут запитання було ось чого, бо багато священиків католицьких щодня говорять Кредо, але на практиці співпрацюють з індуїстами, буддистами, разом служать літургію...Як ви вважаєте, чи є оці молитви ніби-то за мир разом з будиистами і шаманами дійсно християнськими? Цікава думка саме священиків.
Maranata
Ви повинні з радістю визнавати віру, отче!!!! НЕ бійтеся!!! розумієте, тепер буде все видно, не той, хто прикривається священством, є священик, а той - який дійсно готовий за Христом йти і не боятись!!!
о. Роман Терлецький
Ваше питання до католицької телестудії, яка діє з благословення Церкви є недоречним! Таке враження наче вимагаєте від нас визнання віри. Ми її визнаємо щоразу на Божественній Літургії коли молимося Credo!!!
Maranata
Слава Ісусу Христу!
Цікавить думка вашого колективу передач Апостола про синкретизм. Чи визнаєте ви християнство єдиною правдивою релігією чи ні?Більше
Слава Ісусу Христу!

Цікавить думка вашого колективу передач Апостола про синкретизм. Чи визнаєте ви християнство єдиною правдивою релігією чи ні?