Clicks616
hu.news
1

Mi lett Marx bíboros nagy bántalmazási tanulmányának az eredménye? Semmi

Másfél évvel az után, hogy a német püspökök egy nagy "bántalmazási tanulmányt" publikáltak, a bajor hatóságoknál egy vád sem történt - írja a Deutsche Presse-Agentur.

A nyomozások eltörlésének az oka a bizonyítékhiány, valamint az elévülési idő volt. Jelenleg csak négy bajor nyomozás aktív. Néhány ügyet továbbítottak a Bajorországon kívüli ügyészséghez.

A müncheni Reinhard Marx bíboros "sokkoló számokkal" mutatta be a tanulmányt. Világszerte szenzáció lett. A sokk hatás növeléséhez az állítólagos bántalmazásokat 1946-ból ásták elő.

A tanulmány azt állította, hogy legalább 3.677 kiskorút "bántalmazott" 1.670 pap.

A tanulmányt kritizáló (német) hangokat cenzúrázta az oligarcha média.

Ezek a hangok kiemelték, hogy a lista harmadában szerelő vádaknak köze se volt a szexuális bántalmazáshoz, a másik harmadnál egyik ember ellentmondott a másiknak, az esetek 6%-a pedig olyan vádak voltak, melyeket az ügyészség már elutasított. Sőt, névtelen nyilatkozatokat is írtak le.

Christian Pfeiffer német kriminológus nem lepődött meg a tanulmány eredményén: "Az elejétől tudni lehetett, hogy a nyomozások sehova se fognak vezetni".

Marx bejelentéséről, miszerint mindent továbbítottak az ügyészséghez, Pfeiffer azt mondta: "Ez csak showműsor volt, semmi más".

A "bántalmazások" felnagyítása segít a német püspököknek, hogy népszerűsítsék a cölibátus eltörlését és a női papság bevezetését.

#newsVuixeqngwd

Sajnos egy bántalmazás is nagy sebet üt az egyházban, de természetes, hogy ezek a számok hazugságokra és nyílt egyházellenességre vallanak. Marx pedig nem az egyház sebeit gyógyítja, hanem még inkább megsebesíti, mert célja az egyház elpusztítása. Marx nyíltan hitetlen, szabadkőműves Krisztus és az egyházát gyűlölő bíboros. Nevében és tetteiben méltó nemzettársa Karl Marx-hoz.