Clicks361
hu.news

Viganó: A vallásközi dolgok mehetnek, de a karácsony éjszakai mise nem

Ferenc pápa és a vatikáni meleg lobbi de facto jóváhagyta a meleg álházasságot - írta Viganó érsek október 22-én.

Most azt várja, hogy a Vatikáni Sajtóiroda azt állítja majd, hogy Bergogliót "félreértették", és hogy Ferenc pápa nyilatkozatát egy régi interjúból vették át, "de a kár már megtörtént. ”

Viganó szerint van egy "homoszexuális klikk a [Vatikán] parancsnokságában", akik arra ösztönzik Ferenc pápát, hogy megvédje "az általuk gyakorolt bűnt".

Ferenc pápa, aki "szándékosan kétarcú és jezsuita vallású", kétségbeeséssel és provokációval játszik - magyarázza Viganó. Így nyíltan nem mond ellent a katolikus tannak, de megengedi a püspököknek, hogy később jóváhagyják nézeteiket.

Ennek az az oka, hogy a katolikus bíborosokat arra provokálja, hogy eretnekséggel vádolják őt. Ferenc pápa ezt ürügyként használhatná az elűzésükre, és hatalmának megszilárdítására - magyarázza Viganó.

Úgy véli, hogy Ferenc pápa az összes vallást a legalacsonyabb közös nevezővé akarja redukálni, amelyet "szolidaritás", "környezetvédelem" és "pacifizmus" fejez ki, hogy önmagát egy új vallás "pápájaként" mutassa be. Ezután a katolikusokat kiközösíti a társadalom és Ferenc pápa új "egyháza".

Viganó hangsúlyozza, hogy Ferenc pápa legutóbbi vallásközi találkozója egybeesett azzal a bejelentéssel, hogy a 2020-as karácsonyi éjféli misét törlik.

Kép: Carlo Maria Viganò © RemnantNewspaper.com, CC BY, #newsCzzvjgphgf