Clicks604
hu.news
2

Ismét: Ferenc pápának fogalma sincs Júdásról

Ferenc pápa április 8-ai szentbeszédében ismét tagadta, hogy Júdás a pokolban ég, pedig tudja, hogy Krisztus azt mondta, jobb lett volna, ha Júdás "meg sem születik".

"Ez azt jelenti, hogy Júdás a pokolban van" - kérdezi Ferenc pápa. "Nem tudom. Ha a Bibliát nézem, akkor azt látom, hogy Jézus barátjának nevezi" - válaszolta meg a pápa.

Talán önmagáról beszélve Ferenc pápa megemlítette, hogy van egy "kis, bennünk rejlő Júdás", de csendben maradt arról, hogy "Amikor Júdás megette a kenyeret, belé költözött a Sátán" (János 13:27) és "a pusztulás fia" (János 17:12).

#newsUfdidvlzok

Beati pauperes spiritu
Isten irgalmazzon neki és mindazon feminista nőknek, akik a hagyományos katolikus női hivatást, a családot nem tudják el és befogadni s ezzel saját magukat értékelik le tulajdonképpen. El kell tudni fogadni, hogy Jézus férfiakat választott az egyházi hivatalokba és még a 12 között is válogatott. A nők apácák lehetnek és az is csodás hivatás!
francesco69
Ez a pápa nem adja fel, hogy az ördögnek adja az Egyházat. Diakónusnők minek????? Kinek????? A papságot kell visszahelyezni oda, ahová való az áldozópapi tisztségbe. Csak nem tudom, hogy Ferencnek áldozat e még a szentmise???? Sajnos ezt ő maga sem tudja. Nem veszik észre, vagy nagyon is, hogy Ferenc mentálisan van leépülve, saját nárcisztikus hajlamának a rabja. Nem tud a rosszban veszíteni, a …More
Ez a pápa nem adja fel, hogy az ördögnek adja az Egyházat. Diakónusnők minek????? Kinek????? A papságot kell visszahelyezni oda, ahová való az áldozópapi tisztségbe. Csak nem tudom, hogy Ferencnek áldozat e még a szentmise???? Sajnos ezt ő maga sem tudja. Nem veszik észre, vagy nagyon is, hogy Ferenc mentálisan van leépülve, saját nárcisztikus hajlamának a rabja. Nem tud a rosszban veszíteni, a jót meg nem akarja.