Pálos Pál
Hogyan lehet ezeket letölteni?
Bazsó-Dombi Attila
Bejelentkezés után a "+több"-re kattintva megjelenik a "letöltés", az alábbi kép szerint:
Pálos Pál
Köszönöm!
lelkihaz
Egyáltalán nincs szándékomban megváltoztatni hitedet vagy meglátásaidat. Csak annyit szeretnék jelezni, hogy soha nem tudtam megérteni, hogy mi köze a magyar királyi ereklyéknek a mi életszentségünkhöz, az üdvrendhez vagy az eszkatologikus perspektívákhoz. Nekem a néhai Kovács Gábor atya írásai jutnak eszembe, különösen a "rézkígyós" írásai. Szóval, nem gondolod, hogy a keresztény magyarság egy …More
Egyáltalán nincs szándékomban megváltoztatni hitedet vagy meglátásaidat. Csak annyit szeretnék jelezni, hogy soha nem tudtam megérteni, hogy mi köze a magyar királyi ereklyéknek a mi életszentségünkhöz, az üdvrendhez vagy az eszkatologikus perspektívákhoz. Nekem a néhai Kovács Gábor atya írásai jutnak eszembe, különösen a "rézkígyós" írásai. Szóval, nem gondolod, hogy a keresztény magyarság egy része kicsit többet gondol magáról, mint ami a neki juttatott kegyelem szerint kijár? 🤨
Bazsó-Dombi Attila
Sőt, ellenkezőleg: sajnos a magyarság mára nagyon elmaradt attól, hogy teljesíthesse a hitvédő feladatait és az eszkatologikus küldetését, ezért pedig súlyos számonkérés jár!
Ha valóban katolikusok vagyunk akkor rádöbbenünk, hogy ez nem gőg, mégannyira sem faji felsőbbrendűség képzelete, hanem színtiszta katolikusság. Ugyanis Szent István (Isapostolos -- Apostolokkal Egyenlő) Apostol-Király …More
Sőt, ellenkezőleg: sajnos a magyarság mára nagyon elmaradt attól, hogy teljesíthesse a hitvédő feladatait és az eszkatologikus küldetését, ezért pedig súlyos számonkérés jár!
Ha valóban katolikusok vagyunk akkor rádöbbenünk, hogy ez nem gőg, mégannyira sem faji felsőbbrendűség képzelete, hanem színtiszta katolikusság. Ugyanis Szent István (Isapostolos -- Apostolokkal Egyenlő) Apostol-Király által alapított Szakrális Archiregnum (Első Királyság) szakrális kardinális pillérei a Katolikus Anyaszentegyház, a Pantokrátor Krisztus Fősége, a Nagyboldogasszony Királynősége; földi helytartójuk a mindenkor katolikus hitű Szakrális Magyar Király.
A Szakrális Archiregnum Történelmi Alkotmányának kodifikációját a Szent Korona Ősegyházat, a Koronázási Palást Eszkatologikus Egyházat megjelenítő, egymást kiegészítő ikonográfiája és ikonológiája, valamint az Intelmek és a papszentelési jegyeivel egyedi Szakrális Koronázási Szertartás adják.
(Néhai Kovács Gábor atya pedig nyugodjon békében! Krisztus Urunk bocsássa meg neki a zsidózó szektás "tűzevangelizáció" címen terjesztett Izrael-imádatot és magyarság-gyűlöletet!)