Clicks20
ro.news

Farsa unui abuz criminal : episcopul auxiliar este achitat, dar RUINAT

Vaticanul a ajuns la concluzia că episcopul auxiliar din Cracovia, Jan Szkodoń, în vârstă de 74 de ani, este nevinovat, a dezvăluit nunțiatura din Varșovia pe 23 iulie.

Cu toate acestea, declarația susținea că Szkodoń „a acționat imprudent” față de o Monika anonimă, în vârstă de 15 ani, primind-o în reședința sa privată, în ciuda faptului că îi cunoștea pe ea și pe părinții ei de ani de zile.

Prin urmare, lui Szkodoń i s-a ordonat să întreprindă o „retragere izolată de trei luni”, pe care a îndeplinit-o deja întrucât locuia într-o mănăstire din estul Poloniei din februarie 2020, când au fost inventate și publicate acuzații false teribile împotriva sa și publicate de fake-news-ul polonez Gazeta Wyborcza.

Szkodoń este cunoscut pentru că este liniștit, umil, se roagă mult, cu un suflet artistic, o mare sensibilitate, foarte respectuos și deschis față de oameni. A suferit foarte mult, psihic și fizic, de calomnie și are acum o stare foarte proastă de sănătate. Defăimătorul său este acum angajat la o universitate din Cracovia.

Imagine: Jan Szkodoń, © Franciszek Salezy Nowak , CC BY-SA, #newsUipbpfqljd