Xzenon
Szerintem 1968 (és környéke) volt a fordulópont: pár évvel előtte az USA megnyitja a határait az ázsiai üzletemberek/kuruzslók/jógázók stb. előtt.... Kialakul a hippikultúra, a New Age, a pszichodelikus drogok nagyarányú használata, az "Élj a mának - szard le a jövőt' filozófia. Az egyéni "szabadság" = szabadosság. A belülről jövő saját magad megváltása/szingliség/abortusz nagyarányú elterjedése.…More
Szerintem 1968 (és környéke) volt a fordulópont: pár évvel előtte az USA megnyitja a határait az ázsiai üzletemberek/kuruzslók/jógázók stb. előtt.... Kialakul a hippikultúra, a New Age, a pszichodelikus drogok nagyarányú használata, az "Élj a mának - szard le a jövőt' filozófia. Az egyéni "szabadság" = szabadosság. A belülről jövő saját magad megváltása/szingliség/abortusz nagyarányú elterjedése. Persze évtizedek kellettek, de a gonosz mag megvolt, kikelt és már erdőt alkot.
Bazsó-Dombi Attila
Milyen véletlen, éppen augusztus 6.-án, a Színeváltozás ünnepén, és milyen véletlen, hogy éppen Hiroshima és Nagaszaki, a Japánban levő 2 legerősebb katolikus központra!