hu.news
1354

Minden Népek Asszonya: Több dolog is lehet a legújabb döntés mögött?

A 66 éves Haarlem-Amszterdam püspök, Johannes Hendriks, december 30-án ragaszkodott ahhoz, hogy VI. Pál elutasítja a Minden Népek Asszonya állítólagos megjelenését Ida Peerdeman (+1996) előtt. …More
A 66 éves Haarlem-Amszterdam püspök, Johannes Hendriks, december 30-án ragaszkodott ahhoz, hogy VI. Pál elutasítja a Minden Népek Asszonya állítólagos megjelenését Ida Peerdeman (+1996) előtt.
Érdekes módon Hendriks régebben egyetértett a nyugalmazott Haarlem-Amszterdam püspökkel, Jozef Punt (74) e kinyilatkoztatások fenntartásában.
A Gloria.tv névtelensége előtt nyilatkozó római teológus szerint Hendrikset a Hittani Kongregáció "kényszeríthette" "szégyenteljes nyilatkozatának" megtételére.
A teológus rámutatott, hogy ugyanez történt az Összes Kegyelmet Közvetítő Máriával, a fülöp-szigeteki Lipában és most az Amerikai Szűzanyával.
Arra a következtetésre jut, hogy "minden olyan kinyilatkoztatást, amely Máriát, mint társmegváltót és megváltót érinti, a hatalmon lévők könyörtelenül támadják”.
Szerinte "az ellenség munkáját végzik, és egy napon fizetni fognak, amikor Mária a talpa alatt összezúzza pokoli eltéréseiket és megtévesztéseiket".
Kép: © wikicommons, CC BY-SA, #newsTnvolykfsc