Join Gloria’s Christmas Campaign. Donate now!
Clicks775
hu.news
2

Sub rosa: Ferenc pápa és barátai a homoszexuális paráználkodást támogatják

"Keress másikat" - mondta Ferenc pápa James Martin homoszex aktivistának, aki megkérdezte, mit csináljanak a homoszexuálisok, ha egy "homofób" (értsd: katolikus) pásztorral van dolguk.

Martin szeptember 30-án találkozott Ferenc pápával egy 30 perces beszélgetésre. Erről New Yorkban mesélt egy vasárnapi beszédében - írja a ChurchMilitant.com.

Ferenc pápa bátorította Martint arra, hogy a homoszex militáns tevékenységeit "békében" folytassa, valamint egy "lelkészségnek" hívta azt.

Martin továbbá említette, hogy beszélt Ferenc pápa luxemburgi Jean Claude Hollerich bíborosával, aki azt mondta a luxemburgi Xavier Bettel miniszterelnök homoszex pszeudo-házasságára, hogy egy "csodálatos" homoszexuális kapcsolat.

#newsOzqtfuwjsf

James Martin még mindig szolgálatban lévő klerikus és szerzetes. Ezzel a erkölcsileg enyhén szólva kifogasolható pappal a Pápa szívélyesen társalog, sőt bátorítja. Több mint szégyen. Loyolai Szent Ignác vajon miről beszélt volna ezzel a pappal? Van egy sejtelmem, a Jézus Társaság tagjai között nem jegyezték volna a nevét tovább.
Kisuff
Szégyen!
Soli Deo Gloria 33 and one more user like this.
Soli Deo Gloria 33 likes this.
lowoa likes this.