ms.news
15

Penganut Katholik Diserang Dan Dimalukan Dalam Acara Doa

Connor Martin (Republik Libertarian) telah mendokumentasikan bagaimanakah suatu jenayah, kebanyakannya pengganas hitam yang menghina, bertengkar, dan menyerang penganut Katholik kerana mempertahankanMore
Connor Martin (Republik Libertarian) telah mendokumentasikan bagaimanakah suatu jenayah, kebanyakannya pengganas hitam yang menghina, bertengkar, dan menyerang penganut Katholik kerana mempertahankan sebuah patung Saint Louis di Saint Louis, Missouri.
“Kami mengizinkan mereka meludah kami [yang merupakan kelakuan yang membawa risiko kesihatan], memanggil nama kami, menuding jari ke arah muka kami [sedangkan penjarakan kebersihan diarahkan], menolak dan memusuhi kami.”
Seorang penjahat yang tidak dapat dikenal-pasti telah menyimbahi seorang lelaki yang berbaju hijau dengan air yang tidak diketahui (gambar di atas). Apabila seorang mangsa cuba melindungi kepalanya,dia diserang oleh penjenayah kedua.
Martin membantu menyelamatkan mangsa tersebut tetapi diserang juga, ditendang dan dipukul bersama dengan seorang kawan. Mereka berdua akhirnya berjaya melepaskan diri(video di bawah).
Police telah dipanggil sebanyak enam kali tetapi tidak pun muncul. Martin kekal ingin mendakwa dan mengenal …More