Maranata
443,3 тис.
01:44
Священик і монахиня гуляють польку. Нічого і сказати...Більше
Священик і монахиня гуляють польку.
Нічого і сказати...
Kris-Kris
Цитата: А хто сказав, що на відео - сестра з контемплятивного монастиря?
Ніхто такого не казав. Малось на увазі біблійне порівняння про скалку (танець) і колоду (див.цитату)Більше
Цитата: А хто сказав, що на відео - сестра з контемплятивного монастиря?

Ніхто такого не казав. Малось на увазі біблійне порівняння про скалку (танець) і колоду (див.цитату)
kyrios.org.ua
це взагалі кусок з фільму може бути чи вистави якоїсь
Уляна
А хто сказав, що на відео - сестра з контемплятивного монастиря?
Kris-Kris
Proof2G— 29.04.2011 20:08:58:"чому монахині не можна таким ділом займатись (світськими танцями)"
На початку владика Венедикт пояснив причину прес-конференції: «Контемплятивний монастир – це спільнота осіб, які живуть стисло закрито, мають одну-дві сестри, які допомагають контактувати зі світом …Більше
Proof2G— 29.04.2011 20:08:58:"чому монахині не можна таким ділом займатись (світськими танцями)"

На початку владика Венедикт пояснив причину прес-конференції: «Контемплятивний монастир – це спільнота осіб, які живуть стисло закрито, мають одну-дві сестри, які допомагають контактувати зі світом, але провадять закрите життя. Чому ми вирішили зробити цю конференцію? Бо сестер, які називають себе приналежними до ЧСВВ і належать до цього монастиря, бачимо при дуже різних оказіях. Вони можуть ходити по місту і роздавати різні агітки, можуть пікетувати при різних нагодах, не раз ми бачили їхні фотографії на шпальтах газет чи в інтернеті. І тому, з одної сторони, це «приватна справа Церкви», монастир і розв’язання якого питання, але, з іншої сторони – це особи, які вже в певній мірі з’явилися у мас-медійному світі. »

catholicnews.org.ua/sestri-dognalit…

а такими ділами контемплятивним сестрам можна займатись? 🤒
kyrios.org.ua
Дякую за пораду, але не факт, що коли людина так думає (думками Ісуса) вона обире правильний шлях. От наприклад ті самі підгорецькі (вибачайте що в котре їх згадую, але це наглядний приклад) вони може також думають що так би зробив Ісус...але чи це так насправді???
І ще, що стосується ролика …Більше
Дякую за пораду, але не факт, що коли людина так думає (думками Ісуса) вона обире правильний шлях. От наприклад ті самі підгорецькі (вибачайте що в котре їх згадую, але це наглядний приклад) вони може також думають що так би зробив Ісус...але чи це так насправді???

І ще, що стосується ролика, то є дещо відмінними поняття гріха і поняття пасує чи не пасує,що я власне і доводив весь цей час 🙂 .
Втім, я дякую Вам за дискусію, мені було цікаво поспілкуватися 👍 . До нових обговорень 🤗 !
Maranata
Кіріос, ви завжди, коли сумніваєетеся, чи це гріх чи ні, то запитайте себе: "А де в цій ситуації Ісус?" Чи радіє Ісус у даній ситуації за своїх законопослушних монахинь, які дали обітницю чистоти? Я думаю, що ні.
Maranata
✍️
kyrios.org.ua
Maranata, 😇
Maranata
Ну наприклад хтось подивиться і скаже: От Кіріос не бачить гріха, а наприклад о. Терлецький бачить і буде знати, до кого звернутися.
kyrios.org.ua
Maranata "Дискусії потрібні, щоб було видно, хто за гріх, а хто ні..." А хто бачить гріх де його нема ))) 😇
Maranata
Дискусії потрібні, щоб було видно, хто за гріх, а хто ні...
Rand
До Proof2G. Ви знаєте, що не навернете kyrios.org.ua на свою сторону, а він не наверне вас на свою? навіщо цих дискусій тут і взагалі...?
Maranata
Межі між гріхом і праведністю вже немає...А де Ісус в цій ситуації?
Proof2G
Rand, ви певно читали нашу дискусію під якимсь дуже емоційним кутом.
kyrios.org.ua
Ніхто і не сварився.
Rand
Це і до Proof2G відноситься. Тільки не ображайтесь на мене, я просто не хочу, щоб були свари... Розумієте? :-)
Rand
Звертаюся до Maranata і kyrios.org.ua. Вам нема більше що робити? Нічого доброго ви не робите тільки тут один на другого лиєте, а потім називаєте це християнством. Думаю Ісус не хоче, щоб Його діти так поводилися. Прошу вас обох, помиріться і прийдіть з покаянням до Бога, в Ім'я Ісуса Христа! 8-)
kyrios.org.ua
Давайте по-чесному, спочатку ви відповісьте на задані до вас питання, а тоді я відповідатиму вам. А то не дискусія в нас виходить, а соц.опитування.
Maranata
Шановний Кіріос? Який гріх є для вас найважчим? Чи ви вірите в пекло?
kyrios.org.ua
Maranata, не чув про такого, зрештою і не прагну вишукувати та розповсюджувати різне спецефічне відео. Як на мене, то кожен з нас покликаний робити добро, і в душі ми відчуваємо що є дісно добрим, а що ні...
Раджу утриматися як від осудження, так і від розповсюдження подібного відео, бо не є це …Більше
Maranata, не чув про такого, зрештою і не прагну вишукувати та розповсюджувати різне спецефічне відео. Як на мене, то кожен з нас покликаний робити добро, і в душі ми відчуваємо що є дісно добрим, а що ні...

Раджу утриматися як від осудження, так і від розповсюдження подібного відео, бо не є це доброю справою. А люди які закликають до такого хіба є правдивими душпастирями? Адже душпастир повинен закликати людей до любові та добрих вчинків.