hu.news
1238

Íme a példa, amit a londoni bíboros mutat a jövőbeli papjai felé

A 75 éves Vincent Nichols westminsteri bíboros, aki állítólag "nyugdíjba vonul" 2020 novemberében kinevezte a szekularizált Philip Dyer-Perry atyát az érsekség Allen Hall szemináriumának …More
A 75 éves Vincent Nichols westminsteri bíboros, aki állítólag "nyugdíjba vonul" 2020 novemberében kinevezte a szekularizált Philip Dyer-Perry atyát az érsekség Allen Hall szemináriumának igazgatójává, amely a Saint Thomas More egykori helyén található.
Dyer-Perry jelenleg a londoni Our Lady of the Rosary plébánosa. A VoiceOfTheFamily.com (június 16) beszámol arról, hogy 2020 novemberében a lengyel plébániákhoz intézett üzenetében elítélte a lengyel alkotmánybíróság döntését, amely megtiltotta a "súlyosan fogyatékosnak" vélt gyermekek abortuszát.
Dyer-Perry véleménye szerint "ez a törvény nem tartja tiszteletben az anya döntését és autonómiáját". Az ötödik parancsolatot kiküszöbölte azzal, hogy "a meg nem született gyermek a nő testében él, teljes mértékben az anyától függ az élete, és ezért a legmegfelelőbb személy, aki eldöntheti, hogy folytatódik-e a terhesség, az anya". Ugyanezzel az érveléssel egy anya megölhetné a megszületett gyermeket.
Dyer-Perry nem kapta volna meg az előléptetést …More
Elena Kis
Ez a rajz eszméletlen jó 😂