hu.news
324

Ferenc pápa Krisztus nélkül prédikálja a vallást

Ferenc pápa 2021. januári videó imádság szándéka, amelyet január 5-én adtak ki, "Az emberi testvériség szolgálatában" címet viseli - míg a katolikusok Krisztus szolgálatában állnak. Míg Ferenc …More
Ferenc pápa 2021. januári videó imádság szándéka, amelyet január 5-én adtak ki, "Az emberi testvériség szolgálatában" címet viseli - míg a katolikusok Krisztus szolgálatában állnak.
Míg Ferenc pápa ragaszkodik ahhoz, hogy a keresztények imádkozzanak azokkal, akik a "más" kultúrák, az "egyéb" hagyományok és az "egyéb" hiedelmek szerint imádkoznak, addig a videóban egy ülő katolikus nő mond rózsafüzér imát, egy muszlim lány meghajol az imaszőnyegen, és egy zsidó könyvből imádkozik. Az olyan hatalmas csoportokat, mint a hinduk és a buddhisták, figyelmen kívül hagyják.
Az "egyéb" szó használata arra utal, hogy a különböző vallások felcserélhetők, és hogy az igazság nem számít a vallásban. Ferenc pápa azt állítja, hogy a "testvériség" arra késztet bennünket, hogy megnyissuk magunkat a "mindenki atyja" előtt, míg a valóságban Isten csak az "egyszülött" fiának és azoknak az Atyja, akik az egyházon keresztül beépülnek a Fiúba.
Az ízléstelen videó ezután azt mutatja, hogy a három imádó mobiltelefonon …More
Johann Liber and one more user link to this post