hu.news
2408

Az olasz rendőrség illegálisan betört a templomba mise KÖZBEN

A rendőrség egy január 1-jei mise alatt megrohamozott egy Vatikán közelében található azonosítatlan templomot, miután az egyik spicli elmondta nekik, hogy a Covid-intézkedéseket állítólag nem tartották be.

A LaNuovaBq.it (január 3) értesülései szerint az önkormányzati rendőrség udvariasan lépett be a templomba annak ellenőrzése érdekében, hogy az olasz püspökök által szankcionált higiéniai protokollokat betartják-e. Be voltak tartva. Ez a templom mindig is tiszteletben tartotta a társadalmi távolságtartást és a maszkhasználatot.

Az olasz alkotmány, valamint a Szentszék és Olaszország közötti konkordátum szerint az olasz rendőrség NEM léphet be templomokba, csak rendkívüli esetekben - mint például egy gyilkos megállítása esetében, stb.

#newsZuosfidunj

francesco69
Róma püspöke egy gyáva béres!
francesco69
XII. Piusz pápa nem menekült el a Vatikánból a német megszállás idején, készen állt a vértanúságra. Nem zártak be a templomokat, kolostorokat, sőt megnyitották a segítséget kérők előtt, még az Apostoli Palotát is, pedig sokkalta nagyobb veszély volt, az életüket tették kockára. A jó pásztor nem menekül el, ha jön a farkas, kiáll és megvédelmezi a juhait. Hol van ma a jó pásztor, …More
XII. Piusz pápa nem menekült el a Vatikánból a német megszállás idején, készen állt a vértanúságra. Nem zártak be a templomokat, kolostorokat, sőt megnyitották a segítséget kérők előtt, még az Apostoli Palotát is, pedig sokkalta nagyobb veszély volt, az életüket tették kockára. A jó pásztor nem menekül el, ha jön a farkas, kiáll és megvédelmezi a juhait. Hol van ma a jó pásztor, Róma püspöke? Ki védelmezi a szentségi élet lehetőségeit? Róma püspökének, nem az LMBTQ ügyeivel, és a klímaváltozással kell foglalkoznia, hanem a rá bízott nyájat kell Krisztushoz vezetni.