Clicks407
hu.news
11

Kudarc: Ferenc pápa 75 kattintást kapott

A haszontalan Pápai Kulturális Tanács május 6-8-án haszontalan, de sokat reklámozott "egészségügyi konferenciát" rendezett mintegy 100 előadóval.

A videókat a társszervező New York Cura Alapítvány YouTube.com csatornáján tették közzé. A legtöbbjükre 1 és 200, némelyikre 500 kattintás érkezett.

Egy orvosi vita a Covid-19 hosszú távú hatásairól 7 ezer, az abortuszpárti énekesnő Katy Perry pedig 3,2 ezer kattintást generált. A livestreamek alatt átlagosan 12-17 néző volt online.

Joe Perry amerikai rocker, aki 1987-ben egy transzvesztitáról szóló dalt készített, 1,7k megtekintést kapott, miután olyan katolikus honlapok, mint a Canon2012.com és a NovusOrdoWatch.org belinkelték. Előadása során dadogva ejtette ki azt a bölcsességet, hogy "az étrend fontos a jóléthez".

A konferencia végén, szombat este 23.59-kor a videók a következő nézettséggel rendelkeztek

Ferenc pápa: 75
Deepak Chopra, a New Age alakja: 86
Antoni Fauci, az amerikai Covid szervezője: 145
Renée Fleming szoprán énekesnő: 43
Cindy Crawford szupermodell: 88
Stéphane Bancel, a Moderna vezérigazgatója: 51
David Feinberg, a Google Health vezetője: 11

A konferencia fő célja az volt, hogy a (erkölcstelen) Vatikán "erkölcsös" hangját felhasználva a Covid-19 vakcinákat szorgalmazza.

A konferencia során Chelsea Clinton a közösségi médiában cenzúrára szólított fel, hogy megakadályozza a Covid vakcinákkal kapcsolatos nyílt tájékoztatást.

Fauci, aki hitehagyott katolikus, azt mondta, hogy az (oltóanyag-propaganda) "üzenetét" a megfelelő "hírnökhöz" kell illeszteni, amelyben a papság fontos szerepet játszik (mert másra nem jó).

Cindy Crawford a "zöld tea", a "meditációs rutin" és a "10 perces kardió edzés" fontosságáról beszélt. A konferencia volt a végső bizonyíték arra, hogy a neomodernista Vatikán egy szekta paródiájává vált.

#newsRtpimuulwm

lowoa shares this
407
957. Gomora Szodoma Technika.

Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatot
charisma
egyedi összefoglaló lett...