Clicks1.2K
hu.news
4

Sokkoló képek: Homoszex pszeudo házasság az osztrák templomban

Michael Kopp atya nemrég tartott egy homoszex pszeudo házasságot két leszbikusnak. Az undor az osztrák wolfsbergi Szent Margit plébánia templomban történt.

A plébánia Klagenfurt egyházmegyéhez tartozik, mely jelenleg nem rendelkezik püspökkel. A sokkoló képek közösségi oldalakon terjednek a lengyel katolikusok között (több kép lent).

Kopp 2018 óta a klagenfurti egyházmegyei iroda vezetője. 2019. január 1-je óta ugyan az a pozíciója a sokkal nagyobb Graz egyházmegyében, melyet jelenleg a pro-homoszex Wilhelm Krautwaschl püspök rombol.

#newsEkqndcttkz

francesco69
Ha egy pap ennyire ostoba illetve hitetlen, hol van az feljebbvalója? C.I.C. egyértelmű büntetés szab ki az ilyen klerikusra és azokra is, akik ilyen jellegű visszaélésre (házasság (szentség) színlelésre) vetemednek. A templomi komédiát semmi büntetés nem követi. Szinte felfoghatatlanul gonosz és romlott.
Stoffán György
A II. Vatikáni Zsinat végterméke. Vissza kell mennünk XII. Piusig, aki az utolsó katolikus pápa volt mindez idáig. És eljön az idő, hogy visszatér a Vatikán Istenhez, Jézus tanításaihoz. Keserves utat fog megtenni Egyházunk addig, de eljön az idő... mert a Szentlélek irányít, nem az ostoba liberális jezsuita.
Pumás
Ez is jelzi civilizációnk végét, mint Szodománál, Római birodalom stb. amikor az ilyen életvitel tömegesen elterjed.
Mennyország, Mennyország
"Bár fölismerték Isten rendelkezését, hogy aki effélét művel, méltó a halálra, mégis ilyeneket tesznek, sőt a tetteseknek még helyeselnek is." (Róm 1, 32)