Jan Joseph
Jan Joseph

Homosexualist: Jorge Appoints Jorge

Iedere gelovige priester wil toch niet meer bij deze club horen!
Jan Joseph

Bishop Strickland Doubles Down

Gelukkig, eindelijk een bisschop die de waarheid durft zeggen. Welke bisschoppen durven hem te volgen?
Jan Joseph

Francis vs. Windmills: Nearly 40% Of Young French Catholics Like Mass

Paus Franciscus bevordert de Romeinse of Tridentijnse Heilige Mis door deze Heilige Mis te verbieden. Paus Franciscus wil het Rooms Katholieke geloof veranderen, maar dit heeft een averechts effect. De groei van de Romeinse of Tridentijnse Heilige Mis betekent dat de Tweede Vaticaanse Concilie Heilige Mis, de Novus Ordo, net als het Tweede Vaticaanse Concilie zelf, een grote mislukking voor de Rooms …More
Paus Franciscus bevordert de Romeinse of Tridentijnse Heilige Mis door deze Heilige Mis te verbieden. Paus Franciscus wil het Rooms Katholieke geloof veranderen, maar dit heeft een averechts effect. De groei van de Romeinse of Tridentijnse Heilige Mis betekent dat de Tweede Vaticaanse Concilie Heilige Mis, de Novus Ordo, net als het Tweede Vaticaanse Concilie zelf, een grote mislukking voor de Rooms Katholieke kerk is geworden. Paus Franciscus vernietigt, door het verbieden van de Romeinse of Tridentijnse Heilige Mis, het Tweede Vaticaanse Concilie.
Jan Joseph

Pontifical Academy Against Life: “No Connection Between Contraception And Declining Birth Rates”

Een kind van 6 jaar met twee jaren onderwijs begrijpt het verband tussen anticonceptie en het dalende geboortecijfer, maar in het Vaticaan begrijpen ze dat niet. Blijkbaar is het Vaticaan een andere planeet.
Jan Joseph

Synod: “Winds Of WORLD Can Now Blow In the Church” - Cardinal Grech

De Kardinaal gaat er vanuit dat het een kerk is met een geloof, terwijl het een kerk is met meerdere totaal verschillende geloven.
Jan Joseph

USA: Hating Catholics Is No Longer Disqualifying - Archbishop

Pure discriminatie.
Jan Joseph

Roman Diocese: Priests Pushed Aside

Paus Franciscus is de Rooms Katholieke kerk aan het vernietigen. Ik raad gelovige priesters aan over te stappen naar de Pius X of Petrusbroederschap.
Jan Joseph

New Zealand: The Content of the Novus Ordo? Snickers..

Met een krans van Snickers ben je niet goed snik.
Jan Joseph

German Bishop: Homosex Blessings and Women Clergy Have "Long" Been a Reality

De nieuwe Tridentijnse Rooms Katholieke kerk zal de Tweede Vaticaanse Novus Ordo kerk vernietigen.
Jan Joseph

Cardinal Müller Celebrated Traditional Confirmation

Het aantal Traditionele Rooms Katholieken is snel groeiende, omdat het steeds duidelijker wordt dat het Tweede Vaticaanse Concilie voor de Rooms Katholieke kerk een grote mislukking is geworden.
Jan Joseph

USA: Laity Successfully Resist Francis' Rigidity

De opstand van de traditionele Rooms Katholieke tegen Paus Franciscus is overal ter wereld zichtbaar en voelbaar. In België en Nederland groeit het aantal huiskapellen snel. Priesters die pastoor zijn in een Novo Orde parochie dragen hier in het geheim de Tridentijnse Heilige Mis op.
Jan Joseph

Paris-Chartres Pilgrimage Closes Registration Early

Wat een geweldige opkomst van traditionele jonge Rooms Katholieken. Ik verwacht dat het aantal nieuwe traditionele priesterstudenten die het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof belijden van voor het Tweede Vaticaanse Concilie, voor het nieuwe studiejaar meer dan ca. 50% van alle nieuwe priesterstudenten in Frankrijk zal zijn.
Jan Joseph

Pagliarani Interview: PiusX Buys into Francis’ Scam

Wij kunnen wel kritiek hebben op de SSPX, maar de toekomstige Paus van de Rooms Katholieke kerk zit nu, met Gods Zegen, op een Seminarie van de SSPX.
Jan Joseph

Catholics Protest: Cowardly Roche Chickens Out

Geweldig, protesten voor het Universele Tridentijnse Romeinse Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie. Hieruit blijkt dat het Tweede Vaticaanse Novo Ordo Katholicisme, het Tweede Vaticaanse Concilie een zeer grote mislukking is.
Jan Joseph

Ranting with the Jesuits: Francis Fights His Own Backwardness

Leuk verhaal. In Nederland zijn het de jonge en pas gewijde priesters die de Tridentijnse Romeinse Heilige Mis in het groeiende aantal huiskerken en kapellen opdragen. Priesters die het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof belijden hebben geen enkel respect voor Paus Franciscus.
Deze priesters kiezen voor hun geloof en niet voor de organisatie van de Rooms Katholieke kerk.
Jan Joseph

Seifert: Francis' Monstrosities Destroy Faith And Morals

Ik kan voor 100% mee instemmen met deze verklaring. Het is helaas de waarheid. De Dubia-kardinalen zullen een actie moeten ondernemen.
Jan Joseph

Absurd Italy: Free Contraceptive Pill to Boost Birth Rate

Het is inderdaad absurd en het plegen van abortus mag gewoon doorgaan. Melonie is wel erg links.
Jan Joseph

Roche Banishes Catholics from Church to Parish Hall

Niets en dan ook werkelijk niets kan het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie tegen houden. Hoe meer weerstand tegen het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof hoe sneller het aantal gelovigen zal groeien.
Jan Joseph

PiusX: Preparing for New Bishops?

Het wordt tijd dat Mgr. Lefebvre Zalig en Heilig wordt verklaard.
Jan Joseph

PiusX: Preparing for New Bishops?

Geweldig, wat een goed en mooi bericht. Hoe meer nieuwe bisschoppen hoe beter. De SSPX groeit als boerenkool, dus een paar extra bisschoppen is geen overbodige luxe. Een van deze toekomstige bisschoppen zal over 25 jaar de nieuwe Tridentijnse Paus worden.