Jan Joseph
Jan Joseph

Fiducia Supplicans: Kardinaal Koch bekritiseert openlijk de puinhoop die Tucho heeft gecreëerd

Zo snel mogelijk de kerkbelasting afschaffen, dan houden we de gelovige priesters en bisschoppen en is de kerkelijke organisatie crisis opgelost, er is veel te veel geld.
Jan Joseph

We Don't Need Feminism

Feministische vrouwen hebben nu eenmaal een onprettig karakter.
Jan Joseph

Duitse bisschoppen hebben een "dringend verlangen" naar valse diaconessen

In Nederland worden we overspoelt met linkse regenboog aanbiddende diaconessen, pastoraal werkers.
Dit is een uitstekende manier om het laatste restje 70 plus gelovigen snel de kerk uit te jagen.
De priesters, bischoppen en kardinalen van de Tweede Vaticaanse Conciliekerk moeten binnen vijf jaar op zoek gaan naar een leuk baantje om zich zelf in leven te houden.
Jan Joseph

20'000 Young Pilgrims in Chartres! Francis' Traditionis Custodes Cannot Stop the Future

De Tweede Vaticaanse Concilie kerk zal gelukkig binnen vijf tot tien sterven. de organisatie van de Rooms Katholieke kerk komt daardoor gelukkig in de financiële problemen. De gelovigen die het Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie belijden worden al meer dan 50 jaar vervolgd door de organisatie van de Rooms Katholieke kerk, daarom zullen deze gelovigen de organisatie van …More
De Tweede Vaticaanse Concilie kerk zal gelukkig binnen vijf tot tien sterven. de organisatie van de Rooms Katholieke kerk komt daardoor gelukkig in de financiële problemen. De gelovigen die het Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie belijden worden al meer dan 50 jaar vervolgd door de organisatie van de Rooms Katholieke kerk, daarom zullen deze gelovigen de organisatie van de Rooms Katholieke kerk financieel niet redden. Sterker nog vele priesters zullen in diepe armoede en zonder werk achterblijven.
Deze nieuwe kerk van gelovigen die het Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie belijden zullen snel in aantal groeien en de nieuwe Rooms Katholieke kerk met wijsheid en een diepe geloofsovertuiging besturen
Jan Joseph

Large families will save the planet

Ja en deze gezinnen belijden allemaal het Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie.
Jan Joseph

Chiarimenti sulla mancata pubblicazione della versione italiana del Documento apparso in inglese a …

Ik wil ook graag het document voor het aftreden van paus Franciscus ondertekenen. Wie kan mij helpen?
Jan Joseph

The Ongoing Decline in Priestly Vocations

De Heilige Pius X broederschap en de Heilige Petrus broederschap hebben juist een toename van het aantal seminaristen. Of ligt de oorzaak dieper, homoseksuele priesters geloven niet meer in God. Een ongelovige priester kan zijn roeping niet nakomen. Conclusie alle homoseksuele en ongelovige priester terugzetten in de lekenstand. Een zuivering in de Rooms Katholieke kerk.
Jan Joseph

His Criminal Friend Says Francis Advised Him to Hide Financial Transactions

Het is een blijft een criminele organisatie de organisatie van Rooms Katholieke kerk.
Jan Joseph

Right-Wing MEP Censored in EU Parliament for Criticizing Green Policies

Linkse politieke partijen willen een dictatuur.
Jan Joseph

Welcome to the Reign of Gay, Ecclesiastical Edition

Praktiserende Homoseksuele priesters horen niet thuis in de Rooms Katholieke kerk. Deze priesters moeten worden ontslagen en weer in de lekenstand worden teruggezet.
Jan Joseph

Cardinal Burke: Roman Rite Being Persecuted

Correcte weergave van de feiten, de Romeinse Rite, de mensen die het Rooms Katholieke geloof belijden van voor het Tweede Vaticaanse Concilie worden door de Rooms Katholieke kerk en in het bijzonder door Paus Franciscus vervolgd. Dat betekent dat het schisma wat hierdoor is ontstaan steeds dieper en dieper wordt en binnen enkel jaren is de relatie niet meer te herstellen.
Het volgende Conclaaf zal …More
Correcte weergave van de feiten, de Romeinse Rite, de mensen die het Rooms Katholieke geloof belijden van voor het Tweede Vaticaanse Concilie worden door de Rooms Katholieke kerk en in het bijzonder door Paus Franciscus vervolgd. Dat betekent dat het schisma wat hierdoor is ontstaan steeds dieper en dieper wordt en binnen enkel jaren is de relatie niet meer te herstellen.
Het volgende Conclaaf zal een Paus moeten kiezen die de Romeinse Rite weer al ruimte geeft in de Rooms Katholieke kerk. Als dit niet gebeurd, dan is het schisma definitief en onomkeerbaar.
Jan Joseph

One Month in Advance: Chartres Pilgrimage Already Overbooked

Geweldig, paus Franciscus moet nog even doorgaan de Tridentijnse Romeinse Heilige Mis te verbieden. Straks is de Tridentijnse Romeinse Katholieke kerk veel groter dan de Rooms Katholieke Tweede Vaticaanse Concilie kerk van paus Franciscus.
Jan Joseph

Pope Francis: St. Pius X was a Pope near to people who suffer - Vatican News

Paus Franciscus wil zich spiegelen aan een echte Paus, heeft paus Franciscus een minderwaardigheidscomplex?
Jan Joseph

German Bishop: Church Teaching 'Wronged' People Who Engage in Homosexual Sin

Mijnheer Ackermann, bischop wil ik hem niet noemen, is blijkbaar zelf homoseksueel, zoals meer dan 50 % van de priesters, bisschoppen, kardinalen en paus Franciscus in de Rooms Katholieke Tweede Vaticaanse Concilie kerk homoseksueel zijn.
Jan Joseph

Aartsbisschop van Baltimore verbiedt Heilige Mis

Wat verschrikkelijk dom, de Novo Ordo Eucharistie is net als het Tweede Vaticaanse Concilie een grote mislukking, er rust een vloek op Tweede Vaticaanse Concilie en de Novo Ordo Eucharistie. Dat blijkt ook uit het de gevolgen, ten opzichte van de jaren zestig van de vorige eeuw is het aantal gelovigen dat iedere zondag naar de Novo Ordo Eucharistie komt gedaald tot 1 % van van het aantal van zestig …More
Wat verschrikkelijk dom, de Novo Ordo Eucharistie is net als het Tweede Vaticaanse Concilie een grote mislukking, er rust een vloek op Tweede Vaticaanse Concilie en de Novo Ordo Eucharistie. Dat blijkt ook uit het de gevolgen, ten opzichte van de jaren zestig van de vorige eeuw is het aantal gelovigen dat iedere zondag naar de Novo Ordo Eucharistie komt gedaald tot 1 % van van het aantal van zestig jaar geleden. Binnen 10 jaar zijn in de meeste landen geen Tweede Vaticaanse Concilie gelovigen meer over. Terwijl het aantal gelovigen dat naar de Vetus Ordo Heilige Mis komt met haar prachtige Tridentijnse mystieke Heilige Mis ieder jaar met 10% stijgt. Conclusie, het Rooms Katholieke geloof van na het Tweede Vaticaanse Concilie kan niet het ware Katholieke geloof zijn, anders zou het aantal gelovigen stijgen in plaats van dalen. Het ware Katholieke gelooft is terug te vinden bij de Heilige Pius X broederschap en de Heilige Sint Petrus broederschap, die trekken jonge mensen met jonge gezinnen die het ware Katholieke geloof willen belijden.
Jan Joseph

Relentless Decline: Six Irish Dioceses Reduced to Three

Oh maar dit is nog positief. In Nederland kunnen zeven bisdommen met tien bisschoppen worden gereduceerd tot slechts een bisdom met een bisschop.
Jan Joseph

Vatican: Heads Will Roll Today

En dit gaat maar door en dit gaat maar door, er is niemand die durft in te grijpen. Het geeft het beeld van een dictatoriale terroristische organisatie. Dit is het einde van de organisatie van de Rooms Katholieke kerk en de redding van het Universele Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie met haar prachtige mystieke Tridentijnse Romeinse Heilige Mis.
Jan Joseph

SJM-Liturgie im Kloster: Het Oude Klooster Maleizen, Belgien

Geweldig, dit is zeer goede reclame voor hun internaat.