Aaron-Jozef
Aaron-Jozef

Ghana Cardinal Against Ghana Bishops

Kardinaal Turkson is helaas te westers en bang voor Paus Franciscus, de bisschoppen van Ghana hebben gelijk de westerse invloeden zijn veel te groot. Ghana moet zijn eigen cultuur behouden en niet de decadente cultuur van het Westen aannemen, want dat is een sterfhuis constructie.
Aaron-Jozef

Never In Keeping With The Times Picture: © gloria.tv, CC BY-ND, #newsHfgyruvtbs

Arme zielige Paus Franciscus hij gelooft niet in God, daarom weet hij niet wat God zijn bedoelingen zijn.
Aaron-Jozef

Bishop Schneider Celebrated Mass In Gym (Pictures)

In Nederland komen steeds meer huiskapellen en andere kapellen om de Tridentijnse Heilige Mis op te dragen.
Aaron-Jozef

Revenge Francis Takes Action Against Cardinal Burke

Ja natuurlijk is Kardinaal Burke een vijand van iedereen die niet gelooft , dus ook van paus Franciscus.
Aaron-Jozef

Francis Again "Allows" Adulterer Communion: "You Will Say That The Pope Is Lutheran"

Was Paus Franciscus maar een Lutheran, dan had hij nog een heel klein beetje geloof in God.
Aaron-Jozef

Retired Diocesan Bishop Consecrates PiusX Church

Eindelijk een Rooms Katholieke bisschop die de Pius X broederschap steunt, geweldig.
Aaron-Jozef

Bishop Strickland’s Removal "Blatant Injustice,’ Says Bishop Schneider

Ons mooie Universele Rooms Katholieke geloof is vele duizenden jaren oud. Ons Oude Testament loopt parallel met het Testament van het Joodse geloof, de Heilige Maria was een joods meisjes, een Jodin, de Heilige Joseph was ook een Jood en daarom was Jezus ook een Jood, sterker nog tot het jaar 72 konden uitsluitend joden Katholiek worden. Het Romeinse Rijk heeft de katholieken honderden jaren vervolgd …More
Ons mooie Universele Rooms Katholieke geloof is vele duizenden jaren oud. Ons Oude Testament loopt parallel met het Testament van het Joodse geloof, de Heilige Maria was een joods meisjes, een Jodin, de Heilige Joseph was ook een Jood en daarom was Jezus ook een Jood, sterker nog tot het jaar 72 konden uitsluitend joden Katholiek worden. Het Romeinse Rijk heeft de katholieken honderden jaren vervolgd en letterlijk voor de leeuwen gegooid. In Nederland was het Rooms Katholieke geloof van 1584 t/m 1845 verboden. De katholieken hadden schuilkerken om hun geloof te belijden.
In de Tweede Wereldoorlog werden door de Duitsers de joden en de katholieke zigeuners naar de gaskamers afgevoerd. Omdat het Rooms Katholieke geloof haaks stond op Hitler zijn denkbeelden zouden na de joden zeer waarschijnlijk ook de Rooms Katholieken door Hitler vervolgd worden.
Joden en traditionele Rooms Katholieke worden van tijd tot tijd door de samenleving vervolgd, omdat hun geloofsprincipes haaks staan op wat de goddeloze samenleving, de ketterse samenleving wil. Tijdens het Tweede Vaticaanse Concilie wilden de Rooms Katholieke in Europa en Noord Amerika emanciperen met de samenleving, het mooie Traditionele Rooms Katholiek geloof werd aangepast aan de behoeften van de samenleving. Het Traditionele Rooms Katholieke geloof werd afgeschaft, sterker nog de traditionele gelovigen werden vervolgd door de eigen Rooms Katholieke kerk, de organisatie van de Rooms Katholieke kerk nam een ketterse houding aan tegenover de Traditionele Rooms Katholieken. De huidige paus Franciscus is nog veel verder gegaan en heeft alle traditionele Rooms Katholieken uit de kerk gezet. Bishop Strickland is hier een mooi voorbeeld van, een martelaar voor zijn geloof. De Crisis in de Organisatie van de Rooms Katholieke kerk die de vervolging van de Traditionele Rooms Katholieken heeft veroorzaakt is zicht nu aan het verdiepen en versnellen. De breuk tussen de Tweede Vaticaanse Concilie kerk en de Traditionele gelovigen is al gaande, het is een kwestie van tijd dat de Rooms Katholieke kerk implodeert en in duizenden stukjes uiteen valt. Laten wij God bidden voor een oplossing.
Aaron-Jozef

Martyr Bishop’s First Interview

Wat een geweldige bisschop, laten wij voor deze martelaar bidden.
Aaron-Jozef

No Changes: German Bishop Ignores Traditionis Custodes

Zelfs de progressieve bisschoppen begrijpen dat de Tweede Vaticaanse Concilie kerk stervende is.
Paus Franciscus heeft de strijd met de Traditionele Rooms Katholieken dus verloren.
Aaron-Jozef

Fraternity of Saint Peter: Only the Francis Church Is in Decadence

Geweldig, dit is zeer goed nieuws, Binnen 25 jaar is de broederschap van Sint Pieter groter dan de dan nog overgebleven Tweede Vaticaanse decadente Rooms Katholieke Concilie kerk.
Aaron-Jozef

No Need: Third German Bishop Assigns Women To Administer Baptism

Ga zo door des te eerder sterft de Tweede Vaticaanse Concilie kerk en groeit het Universele Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie.
Aaron-Jozef

Ciao! Italian Priest Leaves for Mother Maria Vittoria

Een priester zoals zoveel priesters die hun geloof kwijt zijn. Daarom staat de Rooms Katholieke kerk ook op instorten.
Aaron-Jozef

Opus Dei. Letter to Francis from a Female Spanish Supernumerary

De enige groepering die in de Rooms Katholieke kerk zich na kan verweren is de Pius X broederschap. Kan Opus Dei hier niet een voorbeeld aan nemen, of laten ze zich liever naar de slachtbank brengen?
Aaron-Jozef

Italian Regime Newspaper Mocks Pinocchio-Francis

Gefeliciteerd Paus Franciscus.
Aaron-Jozef

Ghirlanda Denies: Changes in Conclave "Absolutely False"

Het Vaticaan is al lang niet meer het centrale instituut van de Rooms Katholieke kerk.
Steeds meer kardinalen, bisschoppen, priesters en gelovigen schamen zich voor de werkwijzen van het Vaticaan, het vertrouwen in het Vaticaan en Paus Franciscus is totaal weg en niet meer te herstellen. Het is een kwestie van tijd dat de organisatie van de Rooms Katholieke kerk in duizenden stukjes uiteen valt. In …More
Het Vaticaan is al lang niet meer het centrale instituut van de Rooms Katholieke kerk.
Steeds meer kardinalen, bisschoppen, priesters en gelovigen schamen zich voor de werkwijzen van het Vaticaan, het vertrouwen in het Vaticaan en Paus Franciscus is totaal weg en niet meer te herstellen. Het is een kwestie van tijd dat de organisatie van de Rooms Katholieke kerk in duizenden stukjes uiteen valt. In Nederland gaan in alle bisdommen 60% van de kerken en parochies binnen vijf jaar dicht. terwijl de Sint Pius X broederschap en de Sint Petrusbroederschap in Nederland het aantal nieuwe jonge gelovigen niet kan verwerken. Gelukkig is de organisatie maar een middel, het doel is het geloof. Het Universele Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie groeit en bloeit als nooit te voren.
Aaron-Jozef

Francis: Lots of Chatter About "The Poor" - And on His Own Doorstep?

Veel lawaai en weinig wol.
Aaron-Jozef

Italy: Government Meet Only to Give Citizenship to Eight-Month-Old

Geweldig nieuws, het beschermen van het leven van een jong kind.
Aaron-Jozef

Spain: Francis Plans to Eliminate the CATHOLIC Seminaries

Paus Franciscus heeft de visie dat alles wat Rooms Katholieke is moet worden opgeheven of worden vernietigd.
Paus Franciscus haat gelovige priesters, het wordt dus tijd voor ondergrondse traditionele seminaries of de seminaries van de Pius X broederschap uitbreiden.
Aaron-Jozef

Invalid Ordinations: Normal Woman Receives Loud Applause at Ex-Synod

Mijn complimenten, het moederschap is veel belangrijker voor een vrouw dan gewijd te worden tot een neppriester.
Aaron-Jozef

Abortion: Portugal Goes Downhill

Ja, het Tweede Vaticaanse Concilie is een totale mislukking geworden voor de organisatie van de Rooms Katholieke kerk. En de Ex-Synode zal een catastrofe worden voor de organisatie van de Rooms Katholieke kerk. Maar het verlangen naar het Universele Tridentijnse Romeinse Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie is nog nooit zo groot geweest. Het aantal Traditionele Rooms …More
Ja, het Tweede Vaticaanse Concilie is een totale mislukking geworden voor de organisatie van de Rooms Katholieke kerk. En de Ex-Synode zal een catastrofe worden voor de organisatie van de Rooms Katholieke kerk. Maar het verlangen naar het Universele Tridentijnse Romeinse Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie is nog nooit zo groot geweest. Het aantal Traditionele Rooms Katholieken groeit snel, het aantal huiskapellen groeit snel het aantal gezinnen dat homescholing geeft, groeit snel en het aantal pelgrims groeit snel. Maar de organisatie van de Rooms Katholieke kerk is gedegradeerd tot een linkse politieke partij, waar niemand meer naar wil luisteren. De organisatie van de Rooms Katholieke kerk is een lege huls geworden, geen gelovigen meer, lege kerken, kerksluitingen, geen priesterroepingen meer, er is alleen nog een beetje geld om de status op te houden.