Aaron-Jozef
Aaron-Jozef

Dutch Bishop: Does Francis WANT Empty Churches?

Wat een moedige bisschop. Is deze bisschop de toekomstige paus van de nieuwe Tridentijnse Rooms Katholieke kerk?
Aaron-Jozef

Francis Method: Spy System To Better Persecute Roman Mass?

It wil be translate
Aaron-Jozef

Cordileone's Roman Mass In Cathedral Granted BEFORE Traditionis Custodes

De Tridentijnse Rooms Katholieken belijden het universele Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie. Het tweede Vaticaanse Concilie is een totaal mislukt project, een catastrofe voor de Rooms Katholieke kerk. Sinds het Tweede Vaticaanse Concilie zijn er in Europa van de 300.000.000 Rooms Katholieken die in de jaren zestig van de vorige eeuw hun zondagsplicht nakwamen nu nog …More
De Tridentijnse Rooms Katholieken belijden het universele Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie. Het tweede Vaticaanse Concilie is een totaal mislukt project, een catastrofe voor de Rooms Katholieke kerk. Sinds het Tweede Vaticaanse Concilie zijn er in Europa van de 300.000.000 Rooms Katholieken die in de jaren zestig van de vorige eeuw hun zondagsplicht nakwamen nu nog 300.000 over. Na de Corona crisis is dit aantal ook nog gehalveerd. Over 20 jaar bestaat er geen Tweede Vaticaanse Rooms Katholieke kerk meer in Europa. Het enige wat deze kerk nog overeind houdt is het oude geld. De enige Rooms Katholieke kerk die groeit zijn de Tridentijnse Rooms Katholieken die het Universele Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie belijden. Maar helaas die zijn door het besluit en het uitspreken van een schisma door paus Franciscus buiten de Rooms Katholieke kerk geplaatst.
Aaron-Jozef

Source Found! Bergoglio Copied Bugnini

Hieruit blijkt dat de Tridentijnse Rooms Katholieken al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw worden vervolgd door de Rooms Katholieke kerk. Nu op 16 juli 2021 paus Franciscus besloten heeft de Tridentijnse Heilige Mis te verbieden wil er geen Tridentijnse Rooms Katholiek nog verder met de Rooms Katholieke kerk, het schisma, de breuk is definitief.
Aaron-Jozef

God Is Sick of Them: Francis' Model Church Reduced to a Pile of Rubble

Geweldig, hoe minder Rooms Katholieken lid zijn van de Rooms Katholieke kerk, hoe eerder de, al zestig jaar durende, crisis in de Rooms Katholieke kerk voorbij is.
Aaron-Jozef

Secret Commission: Is Francis Preparing His Next Attack On the Church?

Paus Franciscus Hoofd van de Modernistische Protestantse Katholieke kerk.
Aaron-Jozef

Money: Francis Drives Church Against a Wall

Hoe minder geld, hoe eerder de Rooms Katholieke kerk uit de al zestig jaar durende crisis is.
Aaron-Jozef

LATIN America: Bishop Forbids LATIN In Novus Ordo

De Rooms Katholieke kerk kan alleen bestaan als er voldoende giften van gelovigen binnenkomen. Ik roep alle Tridentijnse Rooms Katholieke gelovige op geen geld meer te geven aan de Rooms Katholieke kerk, dat is de enige manier om de Rooms Katholieke kerk uit de zestigjarige crisis halen. Met minder geld kunnen alle priesters, bisschoppen Kardinalen en Pausen die zich niet meer aan de Traditionele…More
De Rooms Katholieke kerk kan alleen bestaan als er voldoende giften van gelovigen binnenkomen. Ik roep alle Tridentijnse Rooms Katholieke gelovige op geen geld meer te geven aan de Rooms Katholieke kerk, dat is de enige manier om de Rooms Katholieke kerk uit de zestigjarige crisis halen. Met minder geld kunnen alle priesters, bisschoppen Kardinalen en Pausen die zich niet meer aan de Traditionele Rooms Katholieke leer houden of niet meer gelovigen de in het universele Rooms Katholieke geloof ontslagen worden.
Aaron-Jozef

LATIN America: Bishop Forbids LATIN In Novus Ordo

De Tridentijnse Rooms Katholieken blijven door de Rooms Katholieke vervolgd worden om hun ware geloof. De mensenrechten worden door de Rooms Katholieke kerk overschreden, het is een misdaad tegen de mensheid. Pure discriminatie.
Aaron-Jozef

The Church Is Not Like an International Hotel Chain - Cardinal Müller Explains to Francis

De sekte van Paus Franciscus is de bende die de kerk bezet heeft, niet de Rooms Katholieke kerk die door Jezus gesticht is.
Aaron-Jozef

The Favourite Jesuit “Saint” of the Jesuits’ Superior General

Oh paus Franciscus wordt zijn dood al Heilig verklaart.
Aaron-Jozef

Dishonest Francis: Traditionis Custodes Plays Dirty Tricks

De Rooms Katholieke kerk, firma list en bedrog.
Aaron-Jozef

First Country "Banishes" Roman Mass

Dit is geen nepnieuws maar vals nieuws.
Aaron-Jozef

The Church Is Not Like an International Hotel Chain - Cardinal Müller Explains to Francis

Het praten is nu wel voorbij. De Tridentijnse Rooms Katholieken, die het Universele Rooms Katholieke geloof belijden van voor het Tweede Vaticaanse Concilie, hebben niets meer te zoeken bij de sekte van Paus Franciscus. De Tridentijnse Rooms Katholieken moet gewoon overstappen naar de Sedevacantisten, de Pius X broederschap of de Sint Petrus broederschap.
Aaron-Jozef

Francis' Kristallnacht Has Started

De Tridentijnen zulle massaal overstappen naar Pius X broederschap, ze hebben geen andere keus.
Aaron-Jozef

French Bishop Surprised By Francis „Harshness”

Ja Paus Franciscus wil echt alle Tridentijnse Rooms Katholieken uitroeien. Maar het goede is God en het Kwade de Duivel. Het goede wint het altijd van het kwade. Wees niet bang God is met de Tridentijnse Rooms katholieken. Paus Franciscus is de Duivel.
Aaron-Jozef

Absolute state of public schooling

Maar in Frankrijk en België komen steeds meer private Tridentijnse Rooms Katholieke scholen.
Aaron-Jozef

For Him A Roman Chasuble Is a "Crime": Traditionis Custodes Turns Bishop Into Tinpot Dictator

Aan geld macht en sex gaat de moderne Rooms Katholieke kerk ten onder. Daarom wordt de Tridentijnse Heilige Mis verboden en de gelovigen die het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof belijden vervolgd. De modernisten zijn bang dat de Rooms Katholieke kerk de crisis overleeft en ze weten dat de Tridentijnse Rooms Katholieken de crisis in de Rooms Katholieke kerk overleven. Daarom moeten …More
Aan geld macht en sex gaat de moderne Rooms Katholieke kerk ten onder. Daarom wordt de Tridentijnse Heilige Mis verboden en de gelovigen die het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof belijden vervolgd. De modernisten zijn bang dat de Rooms Katholieke kerk de crisis overleeft en ze weten dat de Tridentijnse Rooms Katholieken de crisis in de Rooms Katholieke kerk overleven. Daarom moeten deze gelovigen vervolgd worden en het liefst uitgeroeid worden. De Rooms Katholieke kristalnacht is begonnen.