Atiliani

Josip Loncar - Gyógyító Lelkigyakorlat - Szombat- 3

Isten nem
Atiliani

Elvilágiasított templomokat építenek

Köszönöm, Mamocs, a megerősítést!
Atiliani

Elvilágiasított templomokat építenek

Ez a szentély szimbólumrendszerével egy telitalálat: a fehér háttér mintázata a lángnyelveket imitálja, ami a Szentlelket jelöli; ezt erősíti meg középen a napba helyezett galamb is. Központi szerepet kap az áldozatbemutatás helyszíne, az oltár, amelyet Krisztus keresztje jelöl, így helyes; nem is kell több kereszt, hiszen a szertartás lényegére irányítja a figyelmet, akár az őskeresztények …More
Ez a szentély szimbólumrendszerével egy telitalálat: a fehér háttér mintázata a lángnyelveket imitálja, ami a Szentlelket jelöli; ezt erősíti meg középen a napba helyezett galamb is. Központi szerepet kap az áldozatbemutatás helyszíne, az oltár, amelyet Krisztus keresztje jelöl, így helyes; nem is kell több kereszt, hiszen a szertartás lényegére irányítja a figyelmet, akár az őskeresztények idejében. Semmi sallang, csak a lényeg! Nem tudom, mi a baj ezzel.
Atiliani

Az Evangélium Hírnökei (Heralds of the Gospel) generálisa lemondott

Az az érzésem, hogy a hu.news egy bukott angyal befolyása alatt álló személy, aki még nem tud erről. A Gondviselés majd kezeskedik arról, hogy megunja, amennyiben nem veszi fel senki sem az elejtett "Kesztyűt". Az a lényeg, hogy ne szálljunk perbe az ördöggel, mert ezt akarja; a hitben való kitartás pedig megtart minket. S ezt nem magamtól mondom.
Atiliani

Nagyfigyelmeztetés és második eljövetel

Avagy a nagyváradi püspökséghez tartozik, de Olaszországban szolgál.
Atiliani

Nagyfigyelmeztetés és második eljövetel

Az erdélyi (gyulafehérvári) érsekség papi címtárában nincs is Selymes József nevű pap (szerintem fantomnév).