nl.news
14

Kardinaal: Franciscus ondermijnt het deugdzame leven van homoseksuelen

Kardinaal Edwin O'Brien, 84 jaar, de voormalige aartsbisschop van Baltimore, Maryland, heeft een petitie van LifeSiteNews.com ondertekend waarin bisschoppen worden aangespoord om de "zegening" van …Verder
Kardinaal Edwin O'Brien, 84 jaar, de voormalige aartsbisschop van Baltimore, Maryland, heeft een petitie van LifeSiteNews.com ondertekend waarin bisschoppen worden aangespoord om de "zegening" van homoseksuele concubines te verbieden.
Meer dan 22.000 mensen hebben de petitie ondertekend. Kardinaal O'Brien hielp in 1980 bij de oprichting van het katholieke apostolaat "Courage" om mensen te steunen die homoseksuele verleidingen willen overwinnen en in kuisheid en de genade van God willen leven.
De kardinaal is teleurgesteld over het propagandastuk van Franciscus "Fiducia Supplicans", dat de toewijding van homoseksuelen om een deugdzaam leven te leiden "in volledige overeenstemming met de gezonde leer van de Kerk" "ernstig ondermijnt".
Homoseksuelen worden "slecht gediend" door de "dubbelzinnige" Fiducia Supplicans, zei de kardinaal.
Afbeelding: Edwin O'Brien © wikicommons, CC BY-SA, AI-vertaling
nl.news
132

650 katholieke kerken in Duitsland gesloten sinds 2005

Het secretariaat van de Duitse Bisschoppenconferentie vertelde DW.com (19 februari) dat 650 katholieke kerken in het hele land sinds 2005 "niet meer gebruikt worden voor erediensten". Hij sprak van …Verder
Het secretariaat van de Duitse Bisschoppenconferentie vertelde DW.com (19 februari) dat 650 katholieke kerken in het hele land sinds 2005 "niet meer gebruikt worden voor erediensten".
Hij sprak van een "ware golf van secularisatie" [lees: zelfgemaakte secularisatie]. Sinds 2019 zijn er elk jaar gemiddeld 28 Novus Ordo kerken gesloten in Duitsland.
Tegen 2023 zal elke tweede Duitser niet langer tot een van de twee belangrijkste christelijke kerken behoren.
Kerkgebouwen worden gesloopt om plaats te maken voor woonwijken of verzorgingstehuizen, of omgebouwd tot galerieën, klimmuren, cafés of begrafeniscentra.
Deze trend is niet verrassend, aangezien de Duitse bisdommen niet meer te bieden hebben dan elke andere decadente linkse partij.
AI-vertaling
Jan Joseph
De Tweede Vaticaanse Concilie kerk, de Novo Ordo van paus Franciscus is stervende, de ander kerken van de Novo Ordo zullen binnenkort ook dichtgaan. De …Verder
De Tweede Vaticaanse Concilie kerk, de Novo Ordo van paus Franciscus is stervende, de ander kerken van de Novo Ordo zullen binnenkort ook dichtgaan. De Rooms Katholieke kerk is zichzelf aan het opheffen. Hiervoor komt in de plaats het Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie, de Vetus Ordo, met haar prachtige Tridentijnse Romeinse Heilige Mis. Dit geloof wordt beleden bij het Instituut Christus Koning, de Sint Pius X broederschap en de Sint Petrus broederschap.
Deze nieuwe kerk is in relatie tot de oude kerk klein, maar de oude kerk sterft met een snelheid van 10% tot 20% per jaar en de nieuwe kerk groeit met een snelheid van 10% tot 20% per jaar. Je hoeft geen wiskundige te zijn om te berekenen wie over 20 jaar het grootse kerkgenootschap is.
nl.news
46

Spanje: Een bisschop ontslaat een bisschop

Monseigneur Casimiro López Llorente, de bisschop van Segorbe-Castellón, Spanje, heeft Monseigneur Cristián Carlo Roncagliolo Pacheco ontheven van zijn pastorale taken in de parochie van Benicasim. …Verder
Monseigneur Casimiro López Llorente, de bisschop van Segorbe-Castellón, Spanje, heeft Monseigneur Cristián Carlo Roncagliolo Pacheco ontheven van zijn pastorale taken in de parochie van Benicasim.
Monseigneur Roncagliolo is een hulpbisschop van Santiago de Chile. Hij verliet zijn land nadat hij valselijk beschuldigd was van "ongepast gedrag" en kwam in mei 2022 naar Spanje om "een proces van herstel van zijn fysieke, psychologische en spirituele gezondheid te ondergaan".
Op instructie van het Dicasterium voor Bisschoppen woonde hij eerst in de katholieke residentie "Mosén Sol" in Alquerías del Niño Perdido.
Het Vaticaan vroeg vervolgens aan de bisschop van Segorbe-Castellón om hem de taak toe te vertrouwen om "opnieuw een vreugdevollere (sic) uitoefening van het ambt aan te leren".
Roncagliolo begon te werken in de parochie van Santo Tomás de Villanueva in Benicasim en volgens het bisdom waren de resultaten "zeer positief".
In de tussentijd waren sommige mensen in Benicasim echter achter …Verder
nl.news
22

Polen: Terwijl het Vaticaan Homoseksuele Zonde 'zegent' ...

Van de 272.700 geboorten die in 2023 in Polen werden geregistreerd, waren er meer dan 15.000 van moeders van buitenlandse afkomst. Dit vertegenwoordigt 5,5% van het totale aantal geboorten in het land …Verder
Van de 272.700 geboorten die in 2023 in Polen werden geregistreerd, waren er meer dan 15.000 van moeders van buitenlandse afkomst.
Dit vertegenwoordigt 5,5% van het totale aantal geboorten in het land. Van deze buitenlandse geboorten waren er 12.800 van Oekraïense moeders.
Het jaarlijkse aantal geboorten in Polen daalde vorig jaar met 11%. In de afgelopen 30 jaar is het aantal geboorten in Polen met 40% gedaald.
Polen heeft een van de laagste geboortecijfers ter wereld, samen met andere voorheen katholieke landen zoals Puerto Rico, Italië, Spanje, Portugal en Slovenië.
Ondertussen zijn Bergoglio, Fernández en co. in het Vaticaan geobsedeerd door het propageren van homoseksuele zonden.
Afbeelding: © Patrick Franzis, CC BY-NC-ND, AI-vertaling
nl.news
27

Monseigneur Saunders gearresteerd

De politie in West-Australië heeft woensdag monseigneur Christopher Saunders, 72 jaar, de voormalige bisschop van Broome, in zijn huis gearresteerd. Saunders heeft theologische standpunten die …Verder
De politie in West-Australië heeft woensdag monseigneur Christopher Saunders, 72 jaar, de voormalige bisschop van Broome, in zijn huis gearresteerd.
Saunders heeft theologische standpunten die vergelijkbaar zijn met die van Franciscus.
Hij wordt beschuldigd van meer dan 19 aanklachten van homoseksueel misbruik - 2 aanklachten van verkrachting, 14 aanklachten van aanranding en 3 aanklachten van misbruik van een 16-18-jarige vanuit een gezaghebbende positie. Monseigneur Saunders werd op borgtocht vrijgelaten.
Een kerkelijk onderzoek door de kerkelijke autoriteiten wees op beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen vier jonge mannen van Aboriginal afkomst, sommigen tieners maar allemaal ouder dan 18 jaar.
AI-vertaling
nl.news
44

Dolan prijst homoseksuele begrafenis, organisator noemt hem een leugenaar

De New Yorkse kardinaal Dolan heeft commentaar gegeven op de ontheiliging van St Patrick's Cathedral door de parodiebegrafenis van een mannelijke prostituee met de achternaam Gentili. Tijdens de …Verder
De New Yorkse kardinaal Dolan heeft commentaar gegeven op de ontheiliging van St Patrick's Cathedral door de parodiebegrafenis van een mannelijke prostituee met de achternaam Gentili.
Tijdens de begrafenis op 15 februari, die in werkelijkheid een misselijkmakend spektakel was, prees een travestiet Gentili aan als "de grote hoer", terwijl anderen heiligen bespotten en prostitutie vierden.
Dolan had het lef om op TheGoodNewsroom.org (20 februari) te zeggen: "Ik denk dat onze kathedraal zich buitengewoon goed heeft gedragen." Hij beweerde dat ze de achtergrond van deze "vrouw" (sic) "niet kenden".
Met zijn gebruikelijke kinderachtige gegrinnik voegde hij eraan toe: "We doen geen FBI-controles op mensen die begraven willen worden."
Toen veranderde Dolan zijn nonchalante toon: "Toen de begrafenis begon, begonnen de problemen door de oneerbiedigheid en het gebrek aan respect van de grote menigte die er was. Het was heel, heel triest."
Desalniettemin: "Ik prijs onze priesters [= de ceremoniemeester …Verder
nl.news
61

Immorele kardinaal: Katholieke seksuele moraal is "gebrekkig"

Het "Religious Education Congress", een jaarlijkse gruwel die in Los Angeles wordt gehouden onder toezicht van aartsbisschop Gomez (Opus Dei), vond plaats van 16 tot 18 februari met 12.000 deelnemers. …Verder
Het "Religious Education Congress", een jaarlijkse gruwel die in Los Angeles wordt gehouden onder toezicht van aartsbisschop Gomez (Opus Dei), vond plaats van 16 tot 18 februari met 12.000 deelnemers.
Dit jaar bevatte het een "drakendans" (hieronder) om het Chinese Nieuwjaar te vieren.
In een toespraak op het congres noemde kardinaal Robert McElroy (70) uit San Diego de Ex-Synode van Franciscus en beweerde dat "de Kerk haar benadering" van niet nader genoemde morele kwesties [hij bedoelde homoseksualiteit] zal herzien. De reden die hij daarvoor opgaf: "het begrip van de menselijke natuur en de morele werkelijkheid op basis waarvan eerdere leerstellige uitspraken werden gedaan, was in feite beperkt of gebrekkig".
Ketters gebruiken altijd dezelfde truc als ze een dogma van het geloof willen ondermijnen. Ze beweren dat de "vooronderstellingen", de "aangenomen filosofie", de "gebruikte taal" of de "onderliggende culturele context" "verkeerd" zijn. De waarheid is dat de ketters ongelijk hebben. …Verder

Pornografische films: Rupnik-slachtoffer komt persoonlijk uit de kast

Gloria Branciani, 59, een voormalig lid van de Loyola-gemeenschap van pater Rupnik, presenteerde haar versie van de affaire met de voormalige jezuïet vandaag op een persconferentie in Rome. Het is een …Verder
Gloria Branciani, 59, een voormalig lid van de Loyola-gemeenschap van pater Rupnik, presenteerde haar versie van de affaire met de voormalige jezuïet vandaag op een persconferentie in Rome.
Het is een verhaal over manipulatie die als "verwoestend misbruik" werd ervaren. Branciani heeft nu haar identiteit onthuld - terwijl ze in 2022 haar verhaal schreef onder het pseudoniem Anna.
Ze kwam zonder make-up, geverfd haar, droeg een paarse gebreide trui en sprak met een rechte houding.
Branciani ontmoette Rupnik, die tien jaar ouder is, toen ze in Rome studeerde als haar "spirituele gids". Hij complimenteerde haar en begon haar aan te raken. Hij rechtvaardigde dit altijd op religieuze gronden, als een "bijdrage aan haar spirituele groei".
Halverwege de jaren 80 richtten Rupnik en Ivanka Hosta de Loyola gemeenschap op. Branciani sloot zich bij de groep aan en ging naar Slovenië.
Daar werden Rupniks seksuele driften agressiever en frequenter. Hij wilde dat andere zusters seks met hem hadden: …Verder
Aaron-Jozef
Ja viespeuken houden elkaar altijd de hand boven het hoofd.

Een Ja-Man: "Ik zit helemaal op één lijn met de paus".

Kardinaal Jean-Claude Hollerich, 65, van Luxemburg, is "erg blij" dat zijn land in 2015 een radicale scheiding tussen de staat en de kerk invoerde, vertelde hij aan LEssentiel.lu (19 februari). Met de …Verder
Kardinaal Jean-Claude Hollerich, 65, van Luxemburg, is "erg blij" dat zijn land in 2015 een radicale scheiding tussen de staat en de kerk invoerde, vertelde hij aan LEssentiel.lu (19 februari).
Met de scheiding stopte de staat met het betalen van de salarissen van priesters en andere werknemers van de kerk en schrapte het katholieke godsdienstonderwijs op scholen.
De kardinaal klaagt echter dat de kerk huur moet betalen voor kerken die door de staat worden onderhouden en dat het godsdienstonderwijs op scholen is afgeschaft: "Maar we moeten over religies (sic) weten als we de wereld van morgen willen begrijpen."
Hij geeft Covid - en niet de geestelijkheid - de schuld van de daling in kerkbezoek, maar gelooft dat "we niet-Luxemburgse katholieken aan het winnen zijn".
Hollerich, een maatje van Franciscus, zegt dat zijn baas het goed doet voor een man van 87: "Hij wordt wat sneller moe, maar hij zit vol energie".
Hij ontmoet Franciscus "vier of vijf keer per jaar voor driedaagse bijeenkomsten …Verder
Jan Joseph
Dit soort kardinalen hebben geen visie, passie en strategisch plan, ze kosten veel geld en zijn ook nog grote ketters. Snel ontslaan en terugzetten in …Verder
Dit soort kardinalen hebben geen visie, passie en strategisch plan, ze kosten veel geld en zijn ook nog grote ketters. Snel ontslaan en terugzetten in de lekenstand.
nl.news
78

Ouderwetse kardinaal: Vrouw plaatst as op zijn voorhoofd

Kardinaal Reinhard Marx van München, Duitsland, vierde de eucharistieviering op Aswoensdag in zijn kathedraal met een hoop aarde (sic) voor de Novus Ordo tafel. Achter de hoop stond een bakstenen muur …Verder
Kardinaal Reinhard Marx van München, Duitsland, vierde de eucharistieviering op Aswoensdag in zijn kathedraal met een hoop aarde (sic) voor de Novus Ordo tafel.
Achter de hoop stond een bakstenen muur als teken van wat er van de aarde gemaakt kan worden (onder).
Marx predikte dat de mens voortkomt uit de aarde, uit stof, en deel uitmaakt van de omgeving. "Als we ons laten besprenkelen met aarde, zeggen we ja tegen deze oorsprong", beweerde hij, de betekenis van Aswoensdag verdraaiend.
Terwijl de priesters toekeken, ontving kardinaal Marx de as van een oudere vrouw - een duidelijk teken dat hij uit de pas loopt met de moderne tijd.
Een moderne prelaat zou de as hebben willen ontvangen van een travestiet of homoseksueel.
Afbeelding: Livestream Erzbistum München, AI-vertaling

Politie arresteert homoseksuele priester voor handel in Viagra

De Spaanse politie heeft een priester gearresteerd voor het illegaal verhandelen van Viagra en andere stimulerende middelen. Tijdens een inval in een pastorie in de stad Don Benito in het bisdom …Verder
De Spaanse politie heeft een priester gearresteerd voor het illegaal verhandelen van Viagra en andere stimulerende middelen.
Tijdens een inval in een pastorie in de stad Don Benito in het bisdom Plasencia op 19 februari vond de politie grote hoeveelheden afrodisiaca, meldt ElMundo.es.
De politie arresteerde de pastoor en zijn mannelijke concubine, die in hetzelfde huis woont en ook betrokken was bij de illegale handel.
Een rechter heeft de priester voorlopig vrijgelaten, maar zijn concubine in de gevangenis gezet. De priester moet zich twee keer per maand melden bij de rechtbank.
AI-vertaling
Jan Joseph
Dit komt door meerdere oorzaken: 1. Homseksuele priesters; 2. Homoseksuele priesters die niet meer geloven in God; 3. Priesters die geen verantwoordelijkheid …Verder
Dit komt door meerdere oorzaken:
1. Homseksuele priesters;
2. Homoseksuele priesters die niet meer geloven in God;
3. Priesters die geen verantwoordelijkheid hebben, in hun jeugd hebben ze grenzen geleerd;
4. Zwakke bisschoppen die alles maar toelaten;
5. De crisis in de Rooms Katholieke kerk, iedereen doet maar wat en niemand wordt gecontroleerd.
Dit is nog maar het topje van de ijsbeerd er komt nog veel meer.
Jan Joseph
Dit komt door meerdere oorzaken: 1. Homseksuele priesters; 2. Homoseksuele priesters die niet meer geloven in God; 3.Verder
Dit komt door meerdere oorzaken:
1. Homseksuele priesters;
2. Homoseksuele priesters die niet meer geloven in God;
3.

VS: op één na accepteren alle katholieke vrouwenopleidingen travestieten

Het toelaten van mannen in vrouwenkleding is de norm aan katholieke vrouwenopleidingen in de Verenigde Staten. Volgens NcRegister.com (16 februari) vermelden vijf van de acht katholieke vrouwencolleges …Verder
Het toelaten van mannen in vrouwenkleding is de norm aan katholieke vrouwenopleidingen in de Verenigde Staten.
Volgens NcRegister.com (16 februari) vermelden vijf van de acht katholieke vrouwencolleges in het land dit expliciet op hun websites.
Bij twee andere instellingen hebben functionarissen bevestigd dat ze travestietensollicitanten accepteren.
De laatst overgebleven Novus Ordo school is het meisjesschool Saint Mary's College in Notre Dame, Indiana, die in juni 2023 een poging deed om de genderideologie van de anderen te volgen, maar in december 2023 na verontwaardiging op haar schreden terugkeerde.
NcRegister.com nam contact op met alle betrokken bisdommen, maar alleen het aartsbisdom Milwaukee, waar twee katholieke vrouwencolleges zijn gevestigd, antwoordde en beloofde actie te ondernemen tegen dit ontaarde beleid.
Afbeelding: Saint Mary’s University in Los Angeles © wikicommons, CC BY-SA, AI-vertaling
Jan Joseph
Voor ouders uit Nederland en Belgie, wilt u goed Rooms Katholiek onderwijs voor uw kinderen/ Dan raad ik de Sint Ignatiusschool uit Overijse bij Brussel …Verder
Voor ouders uit Nederland en Belgie, wilt u goed Rooms Katholiek onderwijs voor uw kinderen/
Dan raad ik de Sint Ignatiusschool uit Overijse bij Brussel in Belgie aan.
Zeer degelijke Rooms Katholieke opvoeding, vorming en onderwijs voor kinderen van 12 tot 18 jaar. Zowel vanuit Belgie als Nederland zeer goed per trein en bus bereikbaar. School en internaat van maandagochtend tot donderdagmiddag.

"Conservatieve" bisschop vervolgt conservatieve gemeenschap

In augustus 2023 had de "conservatieve" bisschop Stefan Oster van Passau, Duitsland, de Brüder Samariter FLUM, een ongevaarlijke en vrome Novus Ordo-gemeenschap, gedwongen het Sint-Magdalenaklooster …Verder
In augustus 2023 had de "conservatieve" bisschop Stefan Oster van Passau, Duitsland, de Brüder Samariter FLUM, een ongevaarlijke en vrome Novus Ordo-gemeenschap, gedwongen het Sint-Magdalenaklooster in Altötting te verlaten.
In december 2023 keerden drie broeders kort terug om een retraite te preken in het Sint-Franciscuscentrum in Altötting. Er waren 250 (!) gelovigen aanwezig.
De volgende retraite werd aangekondigd voor april 2024. Maar Gloria.tv heeft vernomen dat Monseigneur Oster de retraite heeft verboden en zowel het retraitecentrum als de fraters hiervan op de hoogte heeft gesteld.
Hij heeft ook alle broeders FLUHM verboden om pastoraal werk te doen in het bisdom Passau.
Afbeelding: Stefan Oster © Pressebild, CC BY-SA, AI-vertaling
Jan Joseph
Ja, als je vroom bent hoor je niet in de Rooms Katholieke kerk thuis.
Narkotyk zwany pornografią (napisy PL) Świetny dokument na temat pornografii, mechanizmu w jaki uzależnia oraz skutków jakie wywołuje u poszczególnych ludzi i całego społeczeństwa. Dużo konkretów,…Verder
Narkotyk zwany pornografią (napisy PL)
Świetny dokument na temat pornografii, mechanizmu w jaki uzależnia oraz skutków jakie wywołuje u poszczególnych ludzi i całego społeczeństwa. Dużo konkretów, zero moralizowania, ciekawe wypowiedzi osób zajmujących się problemem, lekarzy, psychologów, socjologów oraz wiele świadectw ofiar nałogu.
48:02
MEDALIK ŚW. BENEDYKTA deelt dit
Lukasz Lukasz Lukasz deelt dit
Skoro przez PORNO wchodzą w ludzi złe duchy to o ileż bardziej wchodzą przez Pornowizję jaką dziś na każdym kroku serwują nam nasze mamy, siostry , …Verder
Skoro przez PORNO wchodzą w ludzi złe duchy to o ileż bardziej wchodzą przez Pornowizję jaką dziś na każdym kroku serwują nam nasze mamy, siostry , nauczycielki , sąsiadki a nawet panie śpiewające w Kościole czy klęczące przed Najświętszym Sakramentem. Nie można mówić, że chroni się godność człowieka, nie można mówić że walczy się z pornografią, antykoncepcją, z aborcją, jeśli przymyka się oczy na niespotykany nigdy w historii publiczny bezwstyd i roznegliżowane prawie wszystkie kobiet od maleńkich paroletnich dziewczynek przez nauczycielki i katechetki do staruszek 90 letnich.
3 extra commentaren

♥ Modlitwa 7 Ojcze Nasz i 7 Zdrowaś Maryjo ♥

♥ 7 Ojcze Nasz i 7 Zdrowaś Maryjo - ku czci Najdroższej Krwi Jezusa Chrystusa ♥ Za podstawę praktyki modlitewnej - siedmiu Ojcze nasz i siedmiu Zdrowaś Maryjo służy objawienie, którego nasz Pan i …Verder
♥ 7 Ojcze Nasz i 7 Zdrowaś Maryjo - ku czci Najdroższej Krwi Jezusa Chrystusa ♥
Za podstawę praktyki modlitewnej - siedmiu Ojcze nasz i siedmiu Zdrowaś Maryjo służy objawienie, którego nasz Pan i Zbawiciel udzielił Swoim Świętym: Św. Brygidzie, Św. Gertrudzie i Św. Mechtyldzie :
"Wiedzcie, Moje najdroższe córki, iż kiedy Mnie pojmano na świecie, zadano Mi 16 razów i 30 policzków. Od Ogrójca aż do domu Annasza, kiedy z powodu zmęczenia padłem na ziemię, wycięto mi 16 razów na plecach i nogach, aby Mnie zmusić do powstania. Podnoszono Mnie za brodę 33 razy. Przy słupie biczowania popychano Mnie gwałtownie. Zadano Mi jeden śmiertelny cios i wycięto Mi 6.666 uderzeń. Koronę cierniową wtłoczono Mi na Głowę i wiele cierni przeszyło Mnie aż do mózgu, które zadały Mi 32 rany na Głowie Mojej. Tam też uderzono Mnie trzy razy, przyprawiając Mnie nieomal o śmierć za każdym razem. Pluto Mi w twarz 73 razy. Żołnierzy, którzy Mnie pojmali, było 68, tych, pod których straż Mnie oddano, było 33. Trzy …Verder
Karolina K
Boże dziękuję Ci za każdy dzień ! Swoją modlitwę zaczęłam 12.12.2012.
Stanisława K
Modlę się tą modlitwą od 01 .07. 2021 🙏
111 extra commentaren
Homunculus
7,8K
The Khazarian Conspiracy that rules the World. The Khazarian Conspiracy that rules the WorldVerder
The Khazarian Conspiracy that rules the World.
The Khazarian Conspiracy that rules the World
01:45:07
en.news
21,2K

Dolan Praises of Homosexual Funeral, Organiser Calls Him a Liar

New York Cardinal Dolan has commented on the desecration of St Patrick's Cathedral by the parody funeral of a male prostitute surnamed Gentili. During the funeral on 15 February, which was in reality …Verder
New York Cardinal Dolan has commented on the desecration of St Patrick's Cathedral by the parody funeral of a male prostitute surnamed Gentili.
During the funeral on 15 February, which was in reality a sickening spectacle, a transvestite praised Gentili as "the great whore", while others mocked saints and celebrated prostitution.
Dolan had the audacity to say on TheGoodNewsroom.org (20 February): "I think our cathedral behaved extraordinarily well." He claimed that they "did not know" the background of this "woman" (sic).
With his usual childish chuckle, he added: "We don't do FBI checks on people who want to be buried."
Then Dolan changed his nonchalant tune: "When the funeral started, the trouble started because of the irreverence and disrespect of the large crowd that was there. It was very, very sad."
Nevertheless: "I applaud our priests [= the master of ceremonies, Reverend Andy King] who made a quick decision that we couldn't have a Mass with this kind of behaviour."
Dolan relapsed …Verder
SonoftheChurch
Don’t be surprised if the Pope invites these New York trannies to Rome so they can eat lunch with him at the Vatican, where he’ll give them the “…Verder
Don’t be surprised if the Pope invites these New York trannies to Rome so they can eat lunch with him at the Vatican, where he’ll give them the “apology” they’ve demanded, all in the name of being "merciful" and "pastoral" and "encounter" and of course the infamous "smelling like the sheep." And while he’s at it, he might even “bless” all of the “same-sex couples” who show up there among them, as well….and they’ll get the whole freaking package deal. Since it’s clear that this is where the Church is right now….that this is the sordid, depraved egregiously abominable level to which the Church and her Priestly leadership has sunken.
This, then, is the age within which we live, and the grievous depth to which we have fallen, an inconceivable age wherein a ranting, raving, monstrous horde of unclean degenerates can descend upon the Holy Sanctuary of God, where the very ground itself is sanctified and consecrated by the Presence of Christ and the sacrifice of His Body and Blood upon the Altar …Verder
Maggie212
Even the name of the pervert is a twist on perversion. Abomination.
Coburg
2210,1K

OTEC RIPPERGER VAROVAL: 'DEJE SA NIEČO, ČO SA NIKDY V HISTÓRII NESTALO'

3. februára 2024 Stephen Ryan Podľa štatistík zaznamenaných katolíckymi exorcistami zostal počet démonických posadnutí za posledné desaťročia rovnaký: približne 0,5 % bežnej populácie. Iné formy …Verder
3. februára 2024 Stephen Ryan
Podľa štatistík zaznamenaných katolíckymi exorcistami zostal počet démonických posadnutí za posledné desaťročia rovnaký: približne 0,5 % bežnej populácie.

Iné formy démonického vplyvu sa však výrazne zvýšili, napríklad posadnutosť, povedal otec Chad Ripperger, uznávaný teológ, kňaz, exorcista, keď 26. januára hovoril o duchovnom boji v ikonickej Katedrále sv. Patrika v New Yorku.
"Množstvo diabolského posadnutia je na vzostupe," povedal. Exorcista vysvetlil, že nárast démonického posadnutia a útlaku sa zvýšil, „pretože ľudia robia veľa zlých vecí“ a čo je dôležitejšie, pretože členovia Cirkvi sú oveľa menej svätí. „Každý smrteľný hriech je otvorenou bránou do demonického vlastníctva,“ varoval.
Je pre nás ťažšie oslobodiť ľudí
Ripperger povedal, že priemerný čas potrebný na oslobodenie niekoho, kto je plne posadnutý, sa v posledných desaťročiach dramaticky zvýšil. „Pred rokom 1963 bol priemerný čas na oslobodenie niekoho z úplného vlastníctva jeden až dva …Verder
Tomas Urik
Problèm je že diabol dobre vie čo to je život z Bohom a preto nám dáva cukríky ako telefon, televízor, zábavy, kamaráti, peniaze autá a inè márnivosti …Verder
Problèm je že diabol dobre vie čo to je život z Bohom a preto nám dáva cukríky ako telefon, televízor, zábavy, kamaráti, peniaze autá a inè márnivosti len aby sme nezakúsili život z Kristom kebo ked ho zakúsime on prehral a dobre vie že niet na tomto svete nič co môže ponuknut čo by človeka odrthlo od Boha!!!!!!
Coburg
Armata, rozdiel je v tom, že démon je démon, ktorého náplňou existencie je nenávisť voči Bohu aj človeku, posadnutý človek ale môže za svoje činy, …Verder
Armata, rozdiel je v tom, že démon je démon, ktorého náplňou existencie je nenávisť voči Bohu aj človeku, posadnutý človek ale môže za svoje činy, a je za ne zodpovedný, lebo si toho démona nejakým spôsobom pripustil - je tam teda súhlas. Ináč by sme aj Judáša mohli považovať za chudáka, ktorého si Boh "len" použil na spásu sveta. A predsa je o ňom napísané "lepšie by mu bolo, keby sa nebol býval narodil".
20 extra commentaren
Homunculus
211,9K
Money Masters - How International Bankers Gained Control of America. "The powers of financial capitalism had a far-reaching plan, nothing less than to create a world system of financial control in …Verder
Money Masters - How International Bankers Gained Control of America.
"The powers of financial capitalism had a far-reaching plan, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole...Their secret is that they have annexed from governments, monarchies, and republics the power to create the world's money..." THE MONEY MASTERS is a 3 1/2 hour non-fiction, historical documentary that traces the origins of the political power structure that rules our nation and the world today. The modern political power structure has its roots in the hidden manipulation and accumulation of gold and other forms of money. The development of fractional reserve banking practices in the 17th century brought to a cunning sophistication the secret techniques initially used by goldsmiths fraudulently to accumulate wealth. With the formation of the privately-owned Bank of England in 1694, the …Verder
03:35:20
Michael2
Michael2
Sehr informativ! Danke für's Hochladen. Am 4. Juni 1963 unterzeichnete Präsident Kennedy die Executive Order 11110. Diese legte das Privileg Geldscheine …Verder
Sehr informativ!
Danke für's Hochladen.
Am 4. Juni 1963 unterzeichnete Präsident Kennedy die Executive Order 11110.
Diese legte das Privileg Geldscheine zu drucken wieder in die Hände des Staates.

www.john-f-kennedy.net/executiveorder11110.htm
Adrianna7
2809
Służby Ukraińskie w Polsce...
02:40
Magdalena Maria Kubiak
Infrastruktura krytyczna …
Krzysztof Kolumb
Piesek chciał ugryźć czy tylko odszczekiwał?