ro.news

După Francisc: Dioceza romană este în degringoladă

După o "reformă" în dieceza de Roman, Francisc l-a demis pe cardinalul vicar responsabil și a preluat personal, dar nu și-a asumat niciodată noile îndatoriri, neglijându-și preoții și chiar semănând …Mai mult
După o "reformă" în dieceza de Roman, Francisc l-a demis pe cardinalul vicar responsabil și a preluat personal, dar nu și-a asumat niciodată noile îndatoriri, neglijându-și preoții și chiar semănând dezbinare între ei, scrie SilereNonPossum.it (24 februarie).
- Francisc conduce dieceza romană așa cum a făcut-o la Buenos Aires: niciun contact cu clerul, doar câțiva au acces la el pentru a-i aduce ultimele bârfe și pentru a primi directive.
- Bârfa este sistemul pe care Francisc îl folosește pentru a guverna Vicariatul de la Roma.
- Preoții parohi preferă să nu audă de Francisc și de ceea ce se întâmplă în dieceză: "Există riscul de a-și pierde propria credință", glumește cu amărăciune un preot paroh.
- Climatul creat de Bergoglio a devenit insuportabil.
- Consiliul Episcopilor de la Roma este complet divizat.
- Lui Francisc nu-i pasă de formarea preoților, dar în schimb aruncă insulte de la Vatican.
- Francisc nu a mai hirotonit niciun preot din 2021, iar anul acesta nu va fi diferit. -…Mai mult
ro.news

Euharistia homosexuală: Gazda pe podea

Preotul Kevin McGovern, care se autodefinește ca fiind "poponar", a prezidat pe 9 februarie o slujbă homosexuală în St Josephs, South Yarra, Melbourne. Fli.org.au relatează că gazdele consacrate au …Mai mult
Preotul Kevin McGovern, care se autodefinește ca fiind "poponar", a prezidat pe 9 februarie o slujbă homosexuală în St Josephs, South Yarra, Melbourne.
Fli.org.au relatează că gazdele consacrate au fost distribuite dintr-un capac plat de recipient de plastic. O gazdă a căzut pe podea și se pare că a fost călcată în picioare.
Homosex-Eucharistul a fost anunțat ca fiind un eveniment oficial al "Festivalului Midsumma LGBTIQ+ din Melbourne".
Organizatorul a fost grupul de propagandă homosexuală Acceptance, care vara trecută a primit felicitări din partea Papei Francisc.
Preotul a susținut în mod repetat că această Euharistie a fost un spațiu "sigur" și "primitor" [cu excepția Domnului Euharistic] și că "ar trebui să fim cu toții prieteni".
Imagine: fli.org.au, Traducere AI
ro.news
17

Francisc le cere preoților FSSP să coprezideze Euharistia Novus Ordo

La 29 februarie, Francisc a menționat "dorința" sa față de superiorii Fraternității Preoțești Sfântul Petru (FSSP) ca preoții lor să co-prezideze la Sfânta Liturghie Crismală Novus Ordo, sau cel puțin …Mai mult
La 29 februarie, Francisc a menționat "dorința" sa față de superiorii Fraternității Preoțești Sfântul Petru (FSSP) ca preoții lor să co-prezideze la Sfânta Liturghie Crismală Novus Ordo, sau cel puțin să fie prezenți în timpul acestui eveniment - "respectând [se presupune] libertatea fiecărui preot în parte".
Această informație circulă în prezent într-un memoriu "doar pentru uz intern", dar nu este inclusă în comunicatul public despre audiență.
Versiunea secretă a fost publicată de Edward Pentin pe Twitter.com, dar apoi a fost ștearsă.
Limbajul de partid conținut în comunicarea internă poate fi tradus după cum urmează: "Ardeți tămâie pe masa Novus Ordo sau vă voi lua Sfânta Liturghie".
Imagine: Atavique, Twitter.com, Traducere AI
ro.news
15

ChurchMilitant.com va înceta operațiunile în aprilie

St Michael's Media, organizația "non-profit" din spatele site-ului de știri ChurchMilitant.com, își va înceta activitatea la sfârșitul lunii aprilie. Fondatorul său, Michael Voris, este un homosexual …Mai mult
St Michael's Media, organizația "non-profit" din spatele site-ului de știri ChurchMilitant.com, își va înceta activitatea la sfârșitul lunii aprilie.
Fondatorul său, Michael Voris, este un homosexual care a demisionat din funcție în noiembrie pentru "încălcarea clauzei morale" și și-a cerut iertare, pe care nu a arătat-o altora.
Potrivit mâinii sale drepte, Christine Niles - o jurnalistă divorțată și mamă a patru copii, cu reputația de a răspândi bârfe, în special împotriva Societății Preoțești Sfântul Pius X - Voris a lucrat foarte puțin în ultimii ani și nimeni nu știe ce a făcut toată ziua. Ea susține că nu a știut "nimic" despre viața dublă homosexuală a lui Voris.
Abia în noiembrie 2023 și-a avertizat colegii că Voris a trimis selfie-uri pe jumătate dezbrăcat direct și aparent intenționat altor bărbați, inclusiv unora dintre colegii săi de muncă.
Alți angajați au declarat pentru WashingtonPost.com (24 februarie) că, în aprilie 2023, zeci de selfie-uri pe jumătate dezbrăcate ale …Mai mult

Foarte interesant procesul de beatificare

Biserica greco-catolică ucraineană a lansat procesul de beatificare a cardinalului Ljubomyr Husar (+2017). Husar a fost primul mare arhiepiscop al Bisericii Greco-Catolice Ucrainene din Ucraina …Mai mult
Biserica greco-catolică ucraineană a lansat procesul de beatificare a cardinalului Ljubomyr Husar (+2017).
Husar a fost primul mare arhiepiscop al Bisericii Greco-Catolice Ucrainene din Ucraina postsovietică.
El a dorit titlul de "Patriarh", dar Vaticanul a refuzat din motive "ecumenice".
Husar s-a născut în 1933 în Lvov, Polonia. După cel de-al Doilea Război Mondial, familia sa s-a mutat mai întâi la Salzburg și apoi în Statele Unite, unde a fost hirotonit preot.
În 1969 a venit la Roma pentru a studia pentru doctorat. În apropiere de Roma, s-a alăturat ordinului Studite la mănăstirea Grottaferrata de lângă Roma, unde a devenit în cele din urmă abate.
A fost consacrat episcop în 1977 de către arhiepiscopul major Josyf Slipyj (+1984), fără aprobarea necesară a lui Paul al VI-lea, ceea ce a provocat multă iritare în Curia romană.
După ce s-a mutat în Ucraina, Huzar a renunțat la cetățenia americană și a luat cetățenia ucraineană.
A fost membru al așa-numitei Mafii din Saint Gall, Elveția …Mai mult
ro.news
17

Papa Francisc: Teoria de gen este o "ideologie urâtă a timpului nostru""

Francisc le-a spus participanților la conferința "Imaginea bărbat-femeie a lui Dumnezeu. Pentru o antropologie a vocațiilor" (1 martie) că "ideologia de gen" șterge diferențele dintre bărbați și femei …Mai mult
Francisc le-a spus participanților la conferința "Imaginea bărbat-femeie a lui Dumnezeu. Pentru o antropologie a vocațiilor" (1 martie) că "ideologia de gen" șterge diferențele dintre bărbați și femei și, astfel, șterge umanitatea.
"Cel mai urât pericol de astăzi este ideologia de gen, care șterge diferențele", a pontificat el.
Francisc a cerut încă o dată să i se citească discursul "ca să nu obosesc atât de mult", pentru că încă mai avea o presupusă "răceală".
În afară de cuvintele sale ipocrite, Francisc este un susținător puternic al ideologiei de gen și se întâlnește în mod regulat și foarte public cu travestiți de sex masculin, afirmându-i în stilul lor de viață păcătos și ajutându-i să propage ideologia de gen.
Imagine: © Mazur, CC BY-NC-SA, Traducere AI
ro.news
12

FSSP a emis un comunicat de presă cu privire la audiența cu Francisc

Fraternitatea preoțească Sfântul Petru (FSSP) a emis un comunicat de presă cu privire la audiența privată de ieri cu Francisc. - Francisc l-a primit pe superiorul general, părintele Andrzej Komorowski …Mai mult
Fraternitatea preoțească Sfântul Petru (FSSP) a emis un comunicat de presă cu privire la audiența privată de ieri cu Francisc.
- Francisc l-a primit pe superiorul general, părintele Andrzej Komorowski, la cererea acestuia din urmă.
- Komorowski a fost însoțit de părintele Benoît Paul-Joseph, superiorul districtului francez, și de părintele Vincent Ribeton, rectorul Seminarului Sfântul Petru din Wigratzbad.
- Întâlnirea nu a fost practic despre nimic, exprimându-și "profunda recunoștință" pentru Decretul din 11 februarie 2022, care a confirmat utilizarea cărților liturgice din 1962, și împărtășind dificultățile întâmpinate în aplicarea lor.
- Francisc a fost "foarte înțelegător".
- A invitat Fraternitatea Sfântul Petru, într-un limbaj de partid perfect, "să continue să construiască comuniunea eclezială tot mai deplin prin carisma sa proprie".
Traducere AI
ro.news
14

Monseniorul Strickland către Francis: "Nu-i lăsați pe homosexuali să rătăcească în păcat"

Episcopul mărturisitor Joseph Strickland a scris o scrisoare pe 29 februarie către toți episcopii, "inclusiv către Papa Francisc, Episcopul Romei", îndemnându-i să se întoarcă la Hristos. "Fraților, …Mai mult
Episcopul mărturisitor Joseph Strickland a scris o scrisoare pe 29 februarie către toți episcopii, "inclusiv către Papa Francisc, Episcopul Romei", îndemnându-i să se întoarcă la Hristos.
"Fraților, să fim puternici și clari în toate învățăturile credinței noastre catolice".
Monseniorul Strickland proclamă adevărul că Dumnezeu ne-a creat bărbat și femeie și că mariajul este o legătură sacră între un bărbat și o femeie, angajată pe viață și deschisă pentru copii.
"Să ne angajăm să nu-i lăsăm niciodată pe cei prinși în păcate sexuale de orice fel să rătăcească în întunericul unui stil de viață păcătos".
"Să fim Biserica care îi primește pe toți, dar nu îi abandonează pe niciunul în fața păcatului și a căilor întunecate ale lumii".
Episcopul recunoaște că "ne aflăm în pragul unei devastări cum nu a mai văzut lumea".
El își deschide ochii asupra forțelor malefice care pretind că oferă o nouă cale pentru umanitate, care caută să îl detroneze pe Dumnezeu și să instaleze un stat global în …Mai mult
ro.news
7

Sierra Leone: Sacramentul penitenței "este pe moarte"

Arhiepiscopul Edward Tamba Charles din Freetown, Sierra Leone, este îngrijorat de confesionale goale. În mesajul său pentru Postul Mare, prelatul african remarcă "o foarte îngrijorătoare lipsă de …Mai mult
Arhiepiscopul Edward Tamba Charles din Freetown, Sierra Leone, este îngrijorat de confesionale goale.
În mesajul său pentru Postul Mare, prelatul african remarcă "o foarte îngrijorătoare lipsă de interes pentru acest sacrament special în această dieceză".
"Am nopți nedormite din cauza acestei situații pastorale foarte grave din dieceza noastră". El explică faptul că "confesionale sunt de obicei goale pentru că foarte puțini credincioși vin să se spovedească".
Și: "Din nefericire, chiar dacă Sacramentul Penitenței este pe moarte în dieceza noastră, cozile pentru Sfânta Împărtășanie în parohiile și comunitățile noastre catolice sunt adesea tot mai lungi", în timp ce a primi Împărtășania în stare de păcat "echivalează cu o autocondamnare".
Primii care doresc ca spovedania să moară sunt preoții și episcopii, deoarece ascultarea confesiunilor este foarte costisitoare și împovărătoare.
Imagine: Caritas Freetown, Traducere AI
ro.news
7

Arhiepiscop: Franța este un "stat totalitar"

Franța va consacra crima avortului ca "drept constituțional" într-o sesiune comună a parlamentului săptămâna viitoare, după ce Senatul a votat miercuri seară în favoarea acestei abominații. Regimul va …Mai mult
Franța va consacra crima avortului ca "drept constituțional" într-o sesiune comună a parlamentului săptămâna viitoare, după ce Senatul a votat miercuri seară în favoarea acestei abominații. Regimul va face din obiecția de conștiință o "crimă".
Majoritatea necesară în parlament este o simplă formalitate. Președintele Emmanuel Macron va proclama noua constituție pe 8 martie.
Conferința episcopilor francezi a declarat la 29 februarie că avortul este un atac la adresa vieții încă de la început și nu poate fi privit din perspectiva drepturilor femeilor. Nimeni nu-i ascultă, deoarece opoziția lor față de uciderea copiilor a fost călduță și fără convingere de-a lungul anilor.
"Unde este "Trebuie să salvăm vieți", care a fost refrenul oficial [ipocrit] în timpul crizei Covidiei?", a întrebat episcopul François Touvet de Fréjus-Toulon.
Fostul arhiepiscop de Paris, Michel Aupetit, medic, a scris pe Twitter: "Avortul în Constituție. Clauza pentru conștiința aparținătorilor este respinsă. Legea se …Mai mult
ro.news
11

Gravitate mortală: Biserica lui Francisc și-a pierdut simțul umorului

Arhiepiscopia de Toledo, Spania, s-a distanțat de doi preoți diecezani care s-au rugat cu umor pentru o "moarte bună" pentru Francisc. În Biserica Catolică este meritoriu să te rogi pentru moartea bună …Mai mult
Arhiepiscopia de Toledo, Spania, s-a distanțat de doi preoți diecezani care s-au rugat cu umor pentru o "moarte bună" pentru Francisc.
În Biserica Catolică este meritoriu să te rogi pentru moartea bună a unei persoane. Arhidieceza a declarat cu maximă seriozitate pentru Katholisch.de (29 februarie) că condamnă orice fel de aversiune față de Francisc.
Cei doi preoți au fost nevoiți să își ceară scuze în mod public, iar "sancțiuni viitoare" nu pot fi excluse. Înainte de Francisc, o astfel de glumă ar fi trecut neobservată. Dar lucrurile s-au schimbat de când Francisc a inaugurat epoca stalinistă a Bisericii Catolice.
Corpul delict este o conversație de pe YouTube din 22 februarie intitulată "Tertulia sacerdotal contrarrevolucionari" (adunare preoțească contrarevoluționară). În timpul întâlnirii online, un preot a glumit: "Mă rog foarte mult pentru Papă, ca el să ajungă în rai cât mai repede posibil".
Ceilalți vorbitori s-au făcut ecoul acestui sentiment. "Atunci să ne rugăm cu și mai multă …Mai mult
ro.news
12

Binecuvântarea Blasfemiei: Radio Maria se duce la vale

Părintele Livio Fanzaga, în vârstă de 83 de ani - primul succesor al fondatorului destituit al Familiei Mondiale de Radio Maria, un serviciu de radio catolic internațional (părintele Mario Galbiati) -…Mai mult
Părintele Livio Fanzaga, în vârstă de 83 de ani - primul succesor al fondatorului destituit al Familiei Mondiale de Radio Maria, un serviciu de radio catolic internațional (părintele Mario Galbiati) - este în favoarea (sic) [pseudo] binecuvântărilor păcatului homosexual.
Pe BlogDiPadreLivio.it, Fanzaga a calificat blasfemiile lui Bergoglio/Fernández drept "importante" și "doctrine obligatorii", punându-le pe același plan cu documentul [total ignorat] Dominus Jesus.
"Acestea sunt doctrine importante și obligatorii care angajează carisma lui Petru și nu pot fi reduse la opinii care să fie discutate", afirmă Fanzaga.
Potrivit lui, "mila" și "tandrețea" Tatălui [=Satan?] se regăsesc în [pseudo] binecuvântările lui Francisc.
De asemenea, el a publicat scrisoarea unui ascultător care a calificat cu seriozitate [pseudo] binecuvântările drept o "întărire a căsătoriei creștine".
Radio Maria a fost fondat inițial pentru a răspândi și apăra cu tărie credința catolică. De ani de zile se află în …Mai mult
ro.news
13

FSSP: Francisc îl primește pe superiorul general

Francisc l-a primit astăzi în audiență privată pe părintele Andrzej Komorowski, superior al Societății Preoțești Sfântul Petru (FSSP). Nu au apărut încă detalii, dar o întâlnire cu tiranul este …Mai mult
Francisc l-a primit astăzi în audiență privată pe părintele Andrzej Komorowski, superior al Societății Preoțești Sfântul Petru (FSSP).
Nu au apărut încă detalii, dar o întâlnire cu tiranul este întotdeauna de rău augur.
În februarie 2022, Francisc a emis un decret prin care "permitea" comunității să folosească cărțile liturgice din 1962, ca și cum ar fi fost nevoie de o astfel de permisiune.
Traducere AI
fuloplaci10
9,4 K
Életre szóló pillanatok :) Mindannyiunk életében vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem azért léptek be az életünkbe, hogy végig velünk maradjanak. Sokkal inkább azért, hogy átsuhanva életünk …Mai mult
Életre szóló pillanatok :)
Mindannyiunk életében vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem azért léptek be az életünkbe, hogy végig velünk maradjanak. Sokkal inkább azért, hogy átsuhanva életünk napjain, megmutassanak nekünk valami fontosat, ami megváltoztat bennünk dolgokat örökre. Ha pedig eljön a nap, el kell őket engednünk és nem tehetünk ellene semmit. Ennyi volt a mi küldetésünk. Óriási bennünk a veszteség, pedig igazából kaptunk valamit...
12:02

Az ördög gyűlöli a latint

1) "A latin nyelv hatásosabb, mint bármely profán nyelv, mert szent nyelv, és mivel szent, Isten szemében értékesebb és érdemesebb" (P. Chad Ripperger, ördögűző). 2) "Az ördög gyűlöli a latint. Ez …Mai mult
1) "A latin nyelv hatásosabb, mint bármely profán nyelv, mert szent nyelv, és mivel szent, Isten szemében értékesebb és érdemesebb" (P. Chad Ripperger, ördögűző).
2) "Az ördög gyűlöli a latint. Ez az Egyház egyetemes nyelve."
(Fr. Gary Thomas ördögűző, a Rítus című könyv és film alanya.)
3) A Vatikán fő ördögűzője, Fr. Gabriel Amorth, aki jóval több mint 70 000 ördögűzést hajtott végre, többször is tanúságot tett e szent nyelvbe fektetett hatalom valóságáról. "Ez a leghatékonyabb az ördög kihívására" (Spirit Daily).
4) Andrea Gemma iserniai püspök, a római katolikus egyház egyik vezető ördögűzési szakértője kifejtette: "a démonok rettegnek [a latin] nyelvtől". Később kijelentette: "Az ördög örül a latin nyelv majdnem teljes eltűnésének". (Spirit Daily).
5) Amikor a 60-as években a latint eltávolították az imákból, világszerte elszabadult a pokol (Fr. Carota, Latin Crushes the Devil).
6) "A latin nyelv iránti gyűlölet Róma minden ellenségének szívében veleszületett". (Dom Gueranger, …Mai mult
Annaszu distribuie asta
charisma
kiváló gyűjtemény, köszönet a megosztásért.
apulchra
1110 K
Avilai Szent Teréz élete - A Kármel csodája (1) Avilai Szent Teréz élete (1515-1582)Mai mult
Avilai Szent Teréz élete - A Kármel csodája (1)
Avilai Szent Teréz élete (1515-1582)
01:00:07
Mamanna
Mamanna distribuie asta
SZENTEK. Szentek életeMai mult
SZENTEK.
Szentek élete
ro.news
19

Un cardinal anonim scrie despre ce trebuie să se schimbe după Francisc

Un cardinal care folosește pseudonimul "Demos II" a scris despre calitățile necesare la viitorul Papă. Textul, intitulat "Profilul viitorului Papă", publicat pe LaNuovaBq.it, a fost distribuit pe …Mai mult
Un cardinal care folosește pseudonimul "Demos II" a scris despre calitățile necesare la viitorul Papă.
Textul, intitulat "Profilul viitorului Papă", publicat pe LaNuovaBq.it, a fost distribuit pe rețelele de socializare de cardinalul Joseph Zen din Hong Kong.
Pseudonimul Demos a fost folosit pentru prima dată de regretatul cardinal George Pell în primăvara anului 2022 pentru a critica abuzurile din timpul pontificatului lui Francisc. Punctele cheie.
Neajunsurile lui Francisc
- Un stil de guvernare autocratic și răzbunător
- nepăsare în materie de lege și legalitate
- intoleranță față de disidență, chiar și față de disidența respectuoasă
- cel mai grav: un model de ambiguitate în chestiuni de credință și morală. Francisc lasă în urmă "o Biserică mai divizată decât oricând în istoria sa recentă". Următorul pontificat trebuie să fie unul de reconciliere, de recuperare și restaurare a adevărurilor care au fost încet-încet întunecate sau pierdute în rândul multor creștini. Adevăruri fundamentale …Mai mult
hu.news
563

Névtelen bíboros arról ír, minek kell változnia Ferenc után

Egy "Demos II" álnevet használó bíboros a következő pápától elvárt tulajdonságokról írt. A LaNuovaBq.it oldalon megjelent, "A következő pápa profilja" című szöveget Joseph Zen hongkongi bíboros …Mai mult
Egy "Demos II" álnevet használó bíboros a következő pápától elvárt tulajdonságokról írt.
A LaNuovaBq.it oldalon megjelent, "A következő pápa profilja" című szöveget Joseph Zen hongkongi bíboros osztotta meg a közösségi médiában.
A Demos álnevet először a néhai George Pell bíboros használta 2022 tavaszán, hogy kritizálja a Ferenc pontifikátusában elkövetett visszaéléseket. A legfontosabb pontok.
Ferenc hiányosságai
- Autokratikus, bosszúálló kormányzati stílus
- Nemtörődömség a jog és a törvényesség kérdéseiben
- intolerancia a másként gondolkodókkal szemben, még a tiszteletteljes másként gondolkodókkal szemben is
- a legsúlyosabb: a hit és erkölcs kérdéseiben mutatott kétértelműség mintája. Ferenc "egy olyan egyházat hagy maga után, amely megosztottabb, mint újkori történelme során bármikor". A következő pontifikátusnak a megbékélés, a helyreállítás és a sok keresztény körében lassan elhomályosult vagy elveszett igazságok helyreállításának kell lennie. Alapvető igazságok, amelyeket …Mai mult

POTĘŻNA MODLITWA ZANURZENIA WE KRWI CHRYSTUSA

Jezu, zanurzam w Twojej Przenajdroższej Krwi cały ten rozpoczynający się dzień, który jest darem Twojej nieskończonej miłości. Zanurzam w Twojej Krwi siebie samego wszystkie osoby, które dziś spotkam …Mai mult
Jezu, zanurzam w Twojej Przenajdroższej Krwi cały ten rozpoczynający się dzień, który jest darem Twojej nieskończonej miłości.
Zanurzam w Twojej Krwi siebie samego wszystkie osoby, które dziś spotkam, o których pomyślę czy w jakikolwiek sposób czegokolwiek o nich się dowiem. Zanurzam moich bliskich i osoby powierzające się mojej modlitwie.
Zanurzam w Twojej Krwi, Panie, wszystkie sytuacje, które dziś zaistnieją, wszystkie sprawy, które będę załatwiać, rozmowy, które będę prowadzić, prace, które będę wykonywać i mój odpoczynek.
Zapraszam Cię, Jezu, do tych sytuacji, spraw, rozmów, prac i odpoczynku.
Proszę, aby Twoja Krew przenikała te osoby i sprawy, przynosząc według Twojej woli uwolnienie, oczyszczenie, uzdrowienie i uświęcenie. Niech dziś zajaśnieje chwała Twojej Krwi i objawi się jej moc.
Przyjmuję wszystko, co mi dziś ześlesz, ku chwale Twojej Krwi, ku pożytkowi Kościoła św. i jako zadośćuczynienie za moje grzechy, składając to wszystko Bogu Ojcu przez wstawiennictwo Maryi.
Oddaję …
Mai mult
Bogusia K.
O Najukochańszy Jezu mój, Ty Najcichszy Baranku Boży, ja biedny grzesznik pozdrawiam i czczę TĘ RANĘ TWOJĄ NAJŚWIĘTSZĄ, która Ci sprawiła ból bardzo …Mai mult
O Najukochańszy Jezu mój, Ty Najcichszy Baranku Boży, ja biedny grzesznik pozdrawiam i czczę TĘ RANĘ TWOJĄ NAJŚWIĘTSZĄ, która Ci sprawiła ból bardzo dotkliwy, gdyś niósł Krzyż ciężki na Swym Boskim Ramieniu. Ból cięższy i dotkliwszy, niż inne Rany na Twoim Świętym Ciele. Uwielbiam Cię oddaję cześć i pokłon z głębi serca.
Dziękuję Ci za Tę Najgłębszą i Najdotkliwszą RANĘ Twego Ramienia. Pokornie proszę, abyś dla tej srogiej boleści Twojej, którą w skutek Tej Rany cierpiałeś i w Imię Krzyża Twego ciężkiego, któryś na tej Ranie Świętej dźwigał, ulitować się raczył nade mną nędznym grzesznikiem, darował mi wszystkie grzechy i sprawił, aby wstępując w Twoje Krwawe Ślady doszedł do szczęśliwej wieczności
Elżbieta Maria Jantar distribuie asta
Piękna modlitwa
Încă 10 comentarii