Clicks258
hu.news
3

Pénzkeresési módszer: A halott püspököt "nemi erőszakkal" vádolják

A 2016-ban, 104 éves korában áldott állapotban elhunyt Peter Gerety volt newarki érsek ellen egy perben 50 millió dollárt akarnak kipréselni a newarki érsekségből.

Geretyt indokolatlanul azzal vádolják, hogy 1976-ban - ez 45 évvel ezelőtt történt, amikor Gerald Ford (+2006) volt az USA elnöke - "szexuálisan molesztált" egy 5 éves kislányt az egyház területén.

A nem túl meggyőző perben az áll, hogy Gerety érsek ételt szállított a vádló otthonába, aki ma 49 éves, Pennsylvaniában lakik, és súlyos pszichológiai problémákkal küzd. Gerety állítólag önként jelentkezett, hogy "vigyázzon a kislányra", amíg az édesanyja dolgozott. Illetve a vádló megvárta, amíg az édesanyja, a koronatanú meghalt.

Miközben a gyermeket "az egyházi parókián" nevelte, Gerety állítólag "illetlenül megérintette" a kislányt a hálószobájában, és "gyönyörködött" a lányban. Gerety 1974-ben érsekként érkezett Newarkba, és soha nem tevékenykedett plébánosként a plébánián.

A vádló ügyvédje, John Baldante a honlapján hirdeti "eredményeit" a milliós kártérítések megnyerésében.

Kép: Peter Gerety, © Brigid Gerety, wikicommons CC BY-SA, #newsBhpedcnquc

Mamocs
A 104 éves, áldott állapotban elhunyt püspök.. Google translate, én így szeretlek. 😂
Bazsó-Dombi Attila
"Atya, világ!"
Zarándok
104 éves korában áldott állapotban elhunyt püspök - új csúcsokon a fordító, egy Leiter Jakabhoz méltó új klasszikus született...