sv.news
31

Efter Franciskus: Romerska stiftet ligger i ruiner

Efter en "reform" i det romerska stiftet avsatte Franciskus den ansvarige kardinalvikarien och tog över personligen, men tog aldrig på sig sina nya uppgifter, försummade sina präster och sådde till och …Meira
Efter en "reform" i det romerska stiftet avsatte Franciskus den ansvarige kardinalvikarien och tog över personligen, men tog aldrig på sig sina nya uppgifter, försummade sina präster och sådde till och med splittring bland dem, skriver SilereNonPossum.it (24 februari).
- Franciskus styr det romerska stiftet som han gjorde i Buenos Aires: ingen kontakt med prästerskapet, endast ett fåtal har tillgång till honom för att ta del av det senaste skvallret och för att få direktiv.
- Skvaller är det system som Franciskus använder för att styra vicariatet i Rom.
- Församlingsprästerna vill helst inte höra talas om Franciskus och vad som händer i stiftet: "Det finns en risk att man förlorar sin egen tro", skämtar en församlingspräst bittert.
- Det klimat som Bergoglio har skapat har blivit outhärdligt.
- Biskopsrådet i Rom är fullständigt splittrat.
- Franciskus bryr sig inte om prästutbildningen, utan i stället kastar han förolämpningar från Vatikanen.
- Franciskus har inte prästvigt någon sedan …Meira
sv.news
11

Homosexuell eukaristi: Värdskapet på golvet

Den självutnämnde "queer"-prästen Kevin McGovern ledde en Homosex-Eucharist i St Josephs, South Yarra, Melbourne den 9 februari. Fli.org.au rapporterar att konsekrerade hostior delades ut från ett …Meira
Den självutnämnde "queer"-prästen Kevin McGovern ledde en Homosex-Eucharist i St Josephs, South Yarra, Melbourne den 9 februari.
Fli.org.au rapporterar att konsekrerade hostior delades ut från ett platt lock till en plastbehållare. En hostia föll till golvet och trampades uppenbarligen sönder.
Homosex-eukaristin annonserades som ett officiellt evenemang under Melbournes "LGBTIQ+ Midsumma Festival".
Arrangör var den homosexuella propagandagruppen Acceptance, som förra sommaren fick gratulationer från påven Franciskus.
Prästen hävdade upprepade gånger att denna eukaristi var en "säker" och "välkomnande" plats [med undantag för eukaristiherren] och att "vi alla borde vara vänner".
Bild: fli.org.au, AI-översättning
sv.news
23

Franciskus ber FSSP-präster att medverka vid Novus Ordo-eukaristin

Den 29 februari nämnde Franciskus sin "önskan" till överordnade i Sankt Petersbrödraskapet (FSSP) att deras präster skulle medpresidera vid Novus Ordo Chrismässan, eller åtminstone vara närvarande under …Meira
Den 29 februari nämnde Franciskus sin "önskan" till överordnade i Sankt Petersbrödraskapet (FSSP) att deras präster skulle medpresidera vid Novus Ordo Chrismässan, eller åtminstone vara närvarande under denna händelse - "samtidigt som man [förmodligen] respekterar varje enskild prästs frihet".
Denna information cirkulerar för närvarande i ett memo "endast för internt bruk", men ingår inte i den offentliga kommunikationen om publiken.
Den hemliga versionen publicerades av Edward Pentin på Twitter.com, men raderades sedan.
Partispråket i den interna kommunikationen kan översättas enligt följande: "Bränn rökelse på Novus Ordo-bordet eller så tar jag ifrån dig mässan".
Bild: Atavique, Twitter.com, AI-översättning
sv.news
15

ChurchMilitant.com upphör med sin verksamhet i april

St Michael's Media, den "icke-vinstdrivande" organisationen bakom nyhetssajten ChurchMilitant.com, kommer att upphöra med sin verksamhet i slutet av april. Grundaren, Michael Voris, är homosexuell och …Meira
St Michael's Media, den "icke-vinstdrivande" organisationen bakom nyhetssajten ChurchMilitant.com, kommer att upphöra med sin verksamhet i slutet av april.
Grundaren, Michael Voris, är homosexuell och sade i november upp sig från sin tjänst för "brott mot moralklausulen" och bad om förlåtelse, vilket han inte har visat andra.
Enligt hans högra hand, Christine Niles - en frånskild journalist och fyrabarnsmor med rykte om sig att sprida skvaller, särskilt mot prästsällskapet St Pius X - har Voris arbetat mycket lite de senaste åren och ingen vet vad han har gjort hela dagen. Hon påstår sig ha vetat "ingenting" om Voris homosexuella dubbelliv.
Det var inte förrän i november 2023 som hon varnade kollegorna för att Voris hade skickat halvnakna selfies direkt och uppenbarligen avsiktligt till andra män, inklusive några av hans kollegor.
Andra anställda berättade för WashingtonPost.com (24 februari) att dussintals halvnakna selfies av Voris i april 2023, förmodligen oavsiktligt, dök upp på …Meira
sv.news
16

Mycket intressant beatifikationsprocess

Den ukrainska grekisk-katolska kyrkan har inlett processen för saligförklaring av kardinal Ljubomyr Husar (+2017). Husar var den första storärkebiskopen för den ukrainska grekisk-katolska kyrkan i det …Meira
Den ukrainska grekisk-katolska kyrkan har inlett processen för saligförklaring av kardinal Ljubomyr Husar (+2017).
Husar var den första storärkebiskopen för den ukrainska grekisk-katolska kyrkan i det postsovjetiska Ukraina.
Han ville ha titeln "patriark", men Vatikanen vägrade av "ekumeniska" skäl.
Husar föddes 1933 i Lvov i Polen. Efter andra världskriget flyttade hans familj först till Salzburg och sedan till USA, där han prästvigdes.
År 1969 kom han till Rom för att studera för sin doktorsexamen. I närheten av Rom anslöt han sig till Studiterorden i klostret Grottaferrata Abbey nära Rom, där han så småningom blev abbot.
Han vigdes till biskop 1977 av ärkebiskop Josyf Slipyj (+1984), utan nödvändigt godkännande från Paulus VI, vilket orsakade stor irritation i den romerska kurian.
Efter att ha flyttat till Ukraina gav Huzar upp sitt amerikanska medborgarskap och tog ukrainskt medborgarskap.
Han var medlem i den så kallade maffian i Saint Gall, Schweiz, som sammanträdde årligen mellan …Meira
sv.news
28

Påven Franciskus: Genusteori är en "ful ideologi i vår tid""

Franciskus sa till deltagarna vid konferensen "Guds bild av man och kvinna. För en antropologi om kallelser" (1 mars) att "genusideologin" suddar ut skillnaderna mellan män och kvinnor och därmed utplånar …Meira
Franciskus sa till deltagarna vid konferensen "Guds bild av man och kvinna. För en antropologi om kallelser" (1 mars) att "genusideologin" suddar ut skillnaderna mellan män och kvinnor och därmed utplånar mänskligheten.
"Den värsta faran idag är genusideologin, som utplånar skillnader", sade han.
Franciskus bad återigen om att få sitt tal uppläst för sig "så att jag inte tröttnar så mycket" eftersom han fortfarande hade en påstådd "förkylning".
Bortsett från hans hycklande ord är Franciskus en stark anhängare av genusideologin och träffar regelbundet mycket offentligt manliga transvestiter, bekräftar dem i deras syndiga livsstil och hjälper dem att sprida genusideologin.
Bild: © Mazur, CC BY-NC-SA, AI-översättning
sv.news
17

FSSP publicerade pressmeddelande om audiensen med Franciskus

Sankt Petrus prästbrödraskap (FSSP) har publicerat ett pressmeddelande om gårdagens privataudiens med Franciskus. - Franciskus tog emot generalöverläkaren, fader Andrzej Komorowski, på den senares …Meira
Sankt Petrus prästbrödraskap (FSSP) har publicerat ett pressmeddelande om gårdagens privataudiens med Franciskus.
- Franciskus tog emot generalöverläkaren, fader Andrzej Komorowski, på den senares begäran.
- Komorowski åtföljdes av fader Benoît Paul-Joseph, överste för det franska distriktet, och fader Vincent Ribeton, rektor för Sankt Petersseminariet i Wigratzbad.
- Mötet handlade i princip om ingenting, att uttrycka "djup tacksamhet" för dekretet av den 11 februari 2022, som bekräftade användningen av 1962 års liturgiska böcker, och att dela de svårigheter som uppstått i deras tillämpning.
- Franciskus var "mycket förstående".
- Han uppmanade Sankt Petersbrödraskapet, på perfekt partispråk, att "fortsätta att bygga kyrklig gemenskap ännu mer fullständigt genom sin egen karisma."
AI-översättning
sv.news
20

Monsignore Strickland till Franciskus: "Låt inte homosexuella vandra i synd"

Biskopen Joseph Strickland skrev den 29 februari ett brev till alla biskopar, "inklusive påven Franciskus, biskop av Rom", där han uppmanade dem att återvända till Kristus. "Bröder, låt oss vara starka …Meira
Biskopen Joseph Strickland skrev den 29 februari ett brev till alla biskopar, "inklusive påven Franciskus, biskop av Rom", där han uppmanade dem att återvända till Kristus.
"Bröder, låt oss vara starka och tydliga i alla läror i vår katolska tro."
Monsignore Strickland förkunnar sanningen att Gud skapade oss som man och kvinna, och att äktenskapet är ett heligt band mellan en man och en kvinna, bundna för livet och öppna för barn.
"Låt oss lova att aldrig lämna dem som fångats i sexuell synd av något slag att vandra i mörkret av en syndig livsstil".
"Låt oss vara den kyrka som välkomnar alla men inte överger någon till synden och världens mörka vägar."
Biskopen erkänner att "vi står på randen till en förödelse som världen aldrig tidigare skådat".
Han öppnar ögonen för de onda krafter som påstår sig erbjuda en ny väg för mänskligheten, som försöker avsätta Gud och installera en global stat i hans ställe.
Monsignore Stricklands slutsats: "Det är inte för sent, men tiden är knapp för oss …Meira
sv.news
8

Sierra Leone: Botens sakrament "är döende"

Ärkebiskop Edward Tamba Charles i Freetown, Sierra Leone, är bekymrad över tomma biktstolar. I sitt budskap inför fastan noterar den afrikanske prelaten "en mycket oroande brist på intresse för just …Meira
Ärkebiskop Edward Tamba Charles i Freetown, Sierra Leone, är bekymrad över tomma biktstolar.
I sitt budskap inför fastan noterar den afrikanske prelaten "en mycket oroande brist på intresse för just detta sakrament i detta stift".
"Jag har sömnlösa nätter på grund av denna mycket allvarliga pastorala situation i vårt stift". Han förklarar att "biktstolarna vanligtvis är tomma eftersom mycket få av de troende kommer för att bikta sig".
Och: "Tyvärr, även om botens sakrament dör i vårt stift, blir köerna till den heliga kommunionen i våra församlingar och katolska samfund ofta längre", medan att ta emot kommunionen i ett tillstånd av synd "innebär självfördömelse".
De första som vill att bikten ska dö är präster och biskopar, eftersom det är mycket tidskrävande och betungande att höra bikten.
Bild: Caritas Freetown, AI-översättning
da.news
3

Homoseksuel eukaristi: Hostien på gulvet

Den selvbeskrevne "queer"-præst Kevin McGovern forestod en homoseksuel nadver i St Josephs, South Yarra, Melbourne den 9. februar. Fli.org.au rapporterer, at indviede hostier blev uddelt fra et fladt …Meira
Den selvbeskrevne "queer"-præst Kevin McGovern forestod en homoseksuel nadver i St Josephs, South Yarra, Melbourne den 9. februar.
Fli.org.au rapporterer, at indviede hostier blev uddelt fra et fladt plastikbeholderlåg. En hostie faldt på gulvet og blev tilsyneladende trampet ned.
Homosex-gudstjenesten blev annonceret som en officiel begivenhed under Melbournes "LGBTIQ+ Midsumma Festival".
Arrangøren var den homoseksuelle propagandagruppe Acceptance, som sidste sommer modtog lykønskninger fra pave Frans.
Præsten hævdede gentagne gange, at denne eukaristi var et "sikkert" og "indbydende" sted [bortset fra den eukaristiske Herre], og at "vi alle burde være venner".
Billede: fli.org.au, AI-oversættelse
no.news
1

Homoseksuell nattverd: Hostien på gulvet

Den selvutnevnte "skeive" presten Kevin McGovern ledet en homoeukaristi i St Josephs i South Yarra i Melbourne 9. februar. Fli.org.au rapporterer at innviede hostier ble delt ut fra et flatt plastlokk …Meira
Den selvutnevnte "skeive" presten Kevin McGovern ledet en homoeukaristi i St Josephs i South Yarra i Melbourne 9. februar.
Fli.org.au rapporterer at innviede hostier ble delt ut fra et flatt plastlokk. En av hostiene falt på gulvet og ble tilsynelatende tråkket ned.
Homosex-Eucharist var annonsert som et offisielt arrangement under Melbournes "LGBTIQ+ Midsumma Festival".
Arrangør var den homoseksuelle propagandagruppen Acceptance, som i fjor sommer mottok gratulasjoner fra pave Frans.
Presten hevdet gjentatte ganger at denne eukaristien var et "trygt" og "innbydende" sted [bortsett fra nattverdsherren] og at "vi bør alle være venner".
Bilde: fli.org.au, AI-oversettelse
no.news
1

Etter Frans: Det romerske bispedømmet ligger i ruiner

Etter en "reform" i det romerske bispedømmet avsatte Frans den ansvarlige kardinalvikaren og overtok personlig, men han har aldri påtatt seg sine nye plikter, forsømt sine prester og til og med sådd …Meira
Etter en "reform" i det romerske bispedømmet avsatte Frans den ansvarlige kardinalvikaren og overtok personlig, men han har aldri påtatt seg sine nye plikter, forsømt sine prester og til og med sådd splittelse blant dem, skriver SilereNonPossum.it (24. februar).
- Frans styrer det romerske bispedømmet som han gjorde i Buenos Aires: ingen kontakt med presteskapet, bare noen få har tilgang til ham for å bringe det siste sladderet og motta direktiver.
- Sladder er systemet Frans bruker for å styre vikariatet i Roma.
- Sogneprestene vil helst ikke høre om Frans og det som skjer i bispedømmet: "Man risikerer å miste sin egen tro", spøker en sogneprest bittert.
- Klimaet som Bergoglio har skapt, er blitt uutholdelig.
- Biskopsrådet i Roma er fullstendig splittet.
- Frans bryr seg ikke om presteutdannelsen, i stedet slynger han ut fornærmelser fra Vatikanet.
- Frans har ikke ordinert noen prester siden 2021, og dette året blir ikke annerledes. - Den 24. februar kom rektor for det romerske …Meira
da.news

Efter Frans: Romersk bispedømme ligger i ruiner

Efter en "reform" i det romerske bispedømme har Frans afsat den ansvarlige kardinalvikar og selv taget over, men han har aldrig påtaget sig sine nye pligter, forsømt sine præster og endda sået splid …Meira
Efter en "reform" i det romerske bispedømme har Frans afsat den ansvarlige kardinalvikar og selv taget over, men han har aldrig påtaget sig sine nye pligter, forsømt sine præster og endda sået splid mellem dem, skriver SilereNonPossum.it (24. februar).
- Frans leder det romerske bispedømme, som han gjorde i Buenos Aires: ingen kontakt med præsterne, kun nogle få har adgang til ham for at bringe den seneste sladder og for at modtage direktiver.
- Sladder er det system, Frans bruger til at styre vikariatet i Rom.
- Sognepræsterne foretrækker ikke at høre om Frans, og hvad der sker i bispedømmet: "Man risikerer at miste sin egen tro," spøger en sognepræst bittert.
- Det klima, som Bergoglio har skabt, er blevet uudholdeligt.
- Biskoppernes råd i Rom er fuldstændig splittet.
- Frans er ligeglad med præsteuddannelse, men i stedet slynger han fornærmelser ud fra Vatikanet.
- Frans har ikke ordineret nogen præster siden 2021, og i år bliver det ikke anderledes. - Den 24. februar kom rektor for …Meira
Inka
81052,7 m.

♥ Modlitwa 7 Ojcze Nasz i 7 Zdrowaś Maryjo ♥

♥ 7 Ojcze Nasz i 7 Zdrowaś Maryjo - ku czci Najdroższej Krwi Jezusa Chrystusa ♥ Za podstawę praktyki modlitewnej - siedmiu Ojcze nasz i siedmiu Zdrowaś Maryjo służy objawienie, którego nasz Pan i …Meira
♥ 7 Ojcze Nasz i 7 Zdrowaś Maryjo - ku czci Najdroższej Krwi Jezusa Chrystusa ♥
Za podstawę praktyki modlitewnej - siedmiu Ojcze nasz i siedmiu Zdrowaś Maryjo służy objawienie, którego nasz Pan i Zbawiciel udzielił Swoim Świętym: Św. Brygidzie, Św. Gertrudzie i Św. Mechtyldzie :
"Wiedzcie, Moje najdroższe córki, iż kiedy Mnie pojmano na świecie, zadano Mi 16 razów i 30 policzków. Od Ogrójca aż do domu Annasza, kiedy z powodu zmęczenia padłem na ziemię, wycięto mi 16 razów na plecach i nogach, aby Mnie zmusić do powstania. Podnoszono Mnie za brodę 33 razy. Przy słupie biczowania popychano Mnie gwałtownie. Zadano Mi jeden śmiertelny cios i wycięto Mi 6.666 uderzeń. Koronę cierniową wtłoczono Mi na Głowę i wiele cierni przeszyło Mnie aż do mózgu, które zadały Mi 32 rany na Głowie Mojej. Tam też uderzono Mnie trzy razy, przyprawiając Mnie nieomal o śmierć za każdym razem. Pluto Mi w twarz 73 razy. Żołnierzy, którzy Mnie pojmali, było 68, tych, pod których straż Mnie oddano, było 33. Trzy …Meira
Karolina K
Boże dziękuję Ci za każdy dzień ! Swoją modlitwę zaczęłam 12.12.2012.
Stanisława K
Modlę się tą modlitwą od 01 .07. 2021 🙏
111 fleiri athugasemdir
Chłopak z Gitarą
111,3 þ.
Tym w nas pryskają... {jeśli udostępniasz to pobierz również pierwszy komentarz. bo tam jest ciąg dalszy}
Norah Sarah deilir þessu
Chłopak z Gitarą
2-Pseudomonas fluorescencja- bakterie powodujące infekcje krwi i układu oddechowego. 3-seratia markscens- bakterie powodujące zapalenie płuc, zapalenie …Meira
2-Pseudomonas fluorescencja- bakterie powodujące infekcje krwi i układu oddechowego.
3-seratia markscens- bakterie powodujące zapalenie płuc, zapalenie mózgu, zapalenie mięśnia sercowego.
4-Micoplazma- fermenty incognitus; rodzaj mikroorganizmu chorobotwórczego stworzonego przez bioinżynierię w amerykańskich laboratoriach wojskowych i występującego u 45% amerykańskich żołnierzy cierpiących na tzw. Syndrom Golfa.
5-streptomika i inne rodzaje grzybów.
6- Niektóre rodzaje drożdży.
7-Pewne bakterie, które zawierają pewne
enzymy, które mogą modyfikować ludzki genom.
Sól 8-baryum. 9- aluminium - cząsteczki mikronowe wymiar (ciekawe, że osoby cierpiące na chorobę Alzheimera mają więcej aluminium w mózgach) Dibromek 10-etylenu (dibromoetan) C2X4Br2- rakotwórczy dodatek do paliwa i pachnący chloroformem owadobójczy, powoduje depresję. Wiele rzeczy zostało, ale nie zawsze spryskują tymi samymi chemikaliami. To znaleziono w opadach deszczu sprzed około miesiąca. fb.watch/qy6EC43c1c/

ChurchMilitant.com to Cease Operations In April

St Michael's Media, the "non-profit" organisation behind the news website ChurchMilitant.com, will cease operations at the end of April. Its founder, Michael Voris, is a homosexual who resigned from …Meira
St Michael's Media, the "non-profit" organisation behind the news website ChurchMilitant.com, will cease operations at the end of April.
Its founder, Michael Voris, is a homosexual who resigned from his post in November for 'violating the morals clause' and asked for forgiveness, which he has not shown to others.
According to his right-hand woman, Christine Niles - a divorced journalist and mother of four with a reputation for spreading gossip, particularly against the Priestly Society of St. Pius X - Voris has worked very little in recent years and no one knows what he has been doing all day. She claims to have known "nothing" about Voris's homosexual double life.
It was not until November 2023 that she warned colleagues that Voris had been sending half-naked selfies directly and apparently intentionally to other men, including some of his co-workers.
Other employees told WashingtonPost.com (24 February) that in April 2023, dozens of half-nude selfies of Voris appeared, probably …Meira
Wulfram Elendur Magladhur deilir þessu
Philadelphia Trad
Good riddance. I hope all the people involved with that operation will prayerfully not come back in any new, lay-Catholic “ministry.” Voris and Niles …Meira
Good riddance. I hope all the people involved with that operation will prayerfully not come back in any new, lay-Catholic “ministry.” Voris and Niles especially should live the rest of their days in non-public prayer and penance in reparation for all the lives they’ve slandered and destroyed.
18 fleiri athugasemdir
sv.news
23

Dödligt allvar: Franciskus kyrka har förlorat sinne för humor

Ärkestiftet Toledo i Spanien har tagit avstånd från två stiftspräster som på ett humoristiskt sätt bad om en "god död" för Franciskus. I den katolska kyrkan är det meriterande att be för en persons …Meira
Ärkestiftet Toledo i Spanien har tagit avstånd från två stiftspräster som på ett humoristiskt sätt bad om en "god död" för Franciskus.
I den katolska kyrkan är det meriterande att be för en persons goda död. Ärkestiftet meddelade Katholisch.de (29 februari) på blodigt allvar att man fördömer varje form av aversion mot Franciskus.
De två prästerna tvingades be om ursäkt offentligt och "framtida sanktioner" kan inte uteslutas. Före Franciskus skulle ett sådant skämt ha gått obemärkt förbi. Men saker och ting har förändrats sedan Franciskus inledde Stalin-eran i den katolska kyrkan.
Corpus delicti är en YouTube-konversation den 22 februari med titeln "Tertulia sacerdotal contrarrevolucionari" (Kontrarevolutionär prästsamling). Under onlinemötet skämtade en präst: "Jag ber mycket för påven, att han kommer till himlen så snart som möjligt."
De andra talarna instämde i detta. "Låt oss då be ännu mer innerligt", tillade den andra prästen från Toledo.
Efter ärkestiftets hot bad prästerna på …Meira
PiusX
49629,3 þ.

Potężny egzorcyzm Świętego Michała Archanioła

Potężny egzorcyzm Świętego Michała Archanioła Boże w Trójcy Świętej Jedyny, błagam Cie i proszę za wstawiennictwem Bogurodzicy Dziewicy Maryi, Świętego Michała Archanioła, wszystkich Aniołów i …Meira
Potężny egzorcyzm Świętego Michała Archanioła
Boże w Trójcy Świętej Jedyny, błagam Cie i proszę za wstawiennictwem Bogurodzicy Dziewicy Maryi, Świętego Michała Archanioła, wszystkich Aniołów i Świętych o tę wielką łaskę pokonania sił ciemności na polskiej ziemi i całym świecie. Odwołujemy się do zasług Męki Pana Naszego Jezusa Chrystusa, Jego Przenajdroższej Krwi przelanej za nas i Jego Świętych Ran, Agonii na Krzyżu i wszystkich cierpień poniesionych podczas Męki i przez całe Życie Pana Naszego i Zbawcy. Prosimy Cię Jezu Chryste, wyślij Swoich Aniołów, aby strąciły złe moce do czeluści piekielnych, aby na polskiej ziemi i na całym świecie nastało Boże Królestwo. Aby łaska Boża mogła się rozlać na każde ludzkie serce, aby nasz Naród i wszystkie narody całego świata mogły doświadczyć Bożego pokoju. Nasza Pani i Królowo, błagamy Cię gorąco poślij swoich Aniołów, aby strąciły do czeluści piekielnych, wszystkie te złe duchy, które mają być strącone. A Ty Wodzu Niebieskich Zastępów dokonaj …Meira
Zenon Sydor
Żołnierz św.Michała Archanioła Codziennie walczę odmawiając modlitwy ,które niszczą szatanów ,wrogów,zdrajców narodu i ojczyzny🙏Meira
Żołnierz św.Michała Archanioła
Codziennie walczę odmawiając modlitwy ,które niszczą szatanów ,wrogów,zdrajców narodu i ojczyzny🙏
Iwona I Sebastian deilir þessu
Czyż Hetman Wojsk Niebieskich, nie zaleciłby nam stawania do walki i odmawiania codziennie tej modlitwy, która NISZCZY wielu naszych wrogów ?!Meira
Czyż Hetman Wojsk Niebieskich, nie zaleciłby nam stawania do walki i odmawiania codziennie tej modlitwy, która NISZCZY wielu naszych wrogów ?!
11 fleiri athugasemdir

Elita jest gotowa nawet na wojnę nuklearną - Viganò

Elita jest gotowa nawet na wojnę nuklearną - Viganò Przemówienie na; "Segundo Congreso del Movimiento Rusófilo Internacional y del Foro sobre la Multipolaridad" Moskwa, 26-27 lutego 2024 r. PAX CHRISTI …Meira
Elita jest gotowa nawet na wojnę nuklearną - Viganò
Przemówienie na; "Segundo Congreso del Movimiento Rusófilo Internacional y del Foro sobre la Multipolaridad" Moskwa, 26-27 lutego 2024 r.
PAX CHRISTI IN REGNO CHRISTI (traduzione in italiano)
Ekscelencje, szanowne panie i panowie, drodzy przyjaciele:
Po raz drugi mam zaszczyt przemawiać na Międzynarodowym Kongresie Rusofilów. Dziękuję wszystkim Państwu i organizatorom tego wydarzenia za zaproszenie mnie do wygłoszenia tej refleksji, która pojawia się zaledwie kilka tygodni po historycznym wywiadzie, jakiego prezydent Władimir Władimirowicz Putin udzielił amerykańskiemu dziennikarzowi Tuckerowi Carlsonowi. Reakcja zachodnich mediów głównego nurtu pokazuje, jak przerażająca jest prawda w świecie, który żyje w kłamstwie i opiera się na fałszu.
Wszyscy tu zgromadzeni doskonale zdają sobie sprawę z zagrożenia, jakie czai się nad światem zachodnim i całą ludzkością. Po pierwsze, niebezpieczeństwo trzeciej wojny światowej, która pogrzebałaby …Meira
Wolny Polak 3364
@sługa Boży to jest choroba psychiczna u ciebie!!!
sługa Boży
"Zwracam się z tym apelem do Patriarchy Moskwy, do Prałatów Kościoła Prawosławnego ?" "Wszystkich was i tych, którzy podzielają naszą duchową walkę ?" …Meira
"Zwracam się z tym apelem do Patriarchy Moskwy, do Prałatów Kościoła Prawosławnego ?"
"Wszystkich was i tych, którzy podzielają naszą duchową walkę ?"
Walka duchowa prawosławna czy grekusów - to zdecydowanie nie "nasza" walka;
nie ma łączności z nimi Świętej Wiary Rzymsko-Katolickiej.
Posoborowy ekumenizm jest przeklęty.
5 fleiri athugasemdir

Francis Asks FSSP Priests to Co-Preside at Novus Ordo Eucharist

On 29 February, Francis mentioned his "wish" to the superiors of the Priestly Fraternity of St Peter (FSSP) that their priests co-preside at the Novus Ordo Chrism Mass, or at least be present during …Meira
On 29 February, Francis mentioned his "wish" to the superiors of the Priestly Fraternity of St Peter (FSSP) that their priests co-preside at the Novus Ordo Chrism Mass, or at least be present during this event - "while [supposedly] respecting the freedom of each individual priest".
This information is currently circulating in a memo "for internal use only", but is not included in the public communication about the audience.
The secret version was published by Edward Pentin on Twitter.com, but then deleted.
The party language contained in the internal communication can be translated as follows: "Burn incense on the Novus Ordo table or I will take away the Mass from you".
Picture: Atavique, Twitter.com, #newsUzahbhcqtn
sp2 . .
Lent - Perfect timing Then the devil took him up to a very high mountain and he showed him all the kingdoms of the world in their magnificence and he …Meira
Lent - Perfect timing
Then the devil took him up to a very high mountain and he showed him all the kingdoms of the world in their magnificence and he said to him, “All these I shall give to you if you will prostrate yourself and worship me.” At this, Jesus said to him, “Get away Satan! It is written: The Lord, your God, shall you worship and him alone shall you serve.” Then the devil left him, and behold angels came and ministered to him.
Harry Jones
Concelebration was part of the Lyonese Use before Vatican II: (It’s really not the hill for the FSSP to die on)Meira
Concelebration was part of the Lyonese Use before Vatican II:
(It’s really not the hill for the FSSP to die on)
9 fleiri athugasemdir