Patriarsije Prudi
38
Dark humor (╥﹏╥)
Ralfi
33
07:16
ŐBENNE DICSEKSZIK MINDEN IGAZ SZÍVŰ ZSOLTÁR 63.1 ha te mondod Uram az biztos, hogy így van, az biztos, hogy helyes az biztos, hogy igaz, akkor is ha első hallásra e mondat, az alázatosnak tudd egy …több
ŐBENNE DICSEKSZIK MINDEN IGAZ SZÍVŰ
ZSOLTÁR 63.1

ha te mondod Uram
az biztos, hogy így van,
az biztos, hogy helyes
az biztos, hogy igaz,
akkor is ha első
hallásra e mondat, az alázatosnak tudd egy kissé fura, hát akkor járjunk most e mondat utána, hogy jobban megértsük Ige Igazságát, Ki mindig igazat mond az Ő Szavával, térdre hullok Uram mert nagy e feladat, és nagy e kihívás értelmezni Szavad, és úgy kérem Tőled a szent Bölcsességet, hogy látogasson meg és segítsen ebben, nos akkor halljuk csak glóri hallelujah, világi életben az aki dicsekszik, halld tudd meg bármivel eredményeivel, nagy fizetésével karrierrel hírrel, legújabb nőjével a luxus házával, új diplomájával márkás cipőjével, az emberek között könnyen megtörténhet ilyennek lelkével, megfertőzi gőgje gőgös dicsekvése, hitét és jellemét fennhordja az orrát, lenézi a szegényt elke rátarti lesz, nagyszájú pökhendi aki csak a sikert, élteti hirdeti és mindez azért van, és válik ilyenné mert nem az Istennel, éli az életét mert nem …több
hu.news
120

Ferenc: ismét dühöng a latin-amerikai diktátor

Megfosztani Burke bíborost a nyugdíjától a jogai kirívó megsértése lenn, írja Luis Badilla az IlSismografo.it-en. • Ferenc próbálkozása Burke megbüntetésére "ronda ügy" és elfogadhatatlan …több
Megfosztani Burke bíborost a nyugdíjától a jogai kirívó megsértése lenn, írja Luis Badilla az IlSismografo.it-en.
• Ferenc próbálkozása Burke megbüntetésére "ronda ügy" és elfogadhatatlan módon hasonlít arra, ahogyan a latin-amerikai diktátorok szoktak elbánni az ellenfeleikkel.
• Hogy eltakarítsa a hír által keltett felfordulást, Ferenc előhúzott egy "új szóvivőt" a kalapjából [= az életrajzíróját, Austen Iveright-t].
• Isten népének hitbéli kötelessége elfogadni mindazt, amit a semmiféle hivatalos hatalommal nem rendelkező Iverigh mond.
• A nőtlen Ivereigh 2006-ban mondott le Murphy-O'Connor westminsteri érsek tanácsadói posztjáról, miután beismert két viszonyt: az egyik 1989-ben abortusszal végződött, amelynek ő fizette a felét, és egy későbbit, amely vetéléssel végződött (Specola, november 30.).
• Ferenc uralmának ez az epizódja "borzalmasan szomorú" és "borzalmasan aggasztó".
• Badilla attól tart, hogy a legrosszabb fenyegeti az Egyházat: hogy törvények nélküli intézménnyé válik. …több
hu.news
85

Érsek az utcán (videó)

Togo püspöke "fájdalommal és felháborodással" szerzett tudomást egy nemrégiben készült videóról, amelyen Philippe Kpodzro (93) nyugalmazott loméi érsek szerepel (Koaci.com, november 26.). Kpodzro …több
Togo püspöke "fájdalommal és felháborodással" szerzett tudomást egy nemrégiben készült videóról, amelyen Philippe Kpodzro (93) nyugalmazott loméi érsek szerepel (Koaci.com, november 26.).
Kpodzro egy foloysón ül, kerekesszékben, mellette a holmija, és azt mondja:
"Egy ideje már mondogattam, hogy nehézségeim vannak, nincs hol laknom és nincs mit ennem. Nos, ma az utcára kerülök, mert a hotel, ahol ideiglenesen megszálltam, kidobott."
Kpodzro nem sokkal a 2020 februári elnökválasztás után ment el Togóból, először Ghánába, majd Svédországba. Az ellenzék mellett kampányolt.
1991 augusztusától 1944 februárjáig a togói parlament elnöke volt.
#newsKfluzjknmj
hu.news
94

Benedek azért mondott le, mert "nem látta veszélyben az egyházat"

XIV. Benedek nem az Egyházon belüli problémák miatt mondott le 2013-ban, mondta az EWTN.com-nak a titkára, Gänswein érsek (november 30.). Benedek többször is kijelentette: "Most már elmehetek, mert …több
XIV. Benedek nem az Egyházon belüli problémák miatt mondott le 2013-ban, mondta az EWTN.com-nak a titkára, Gänswein érsek (november 30.).
Benedek többször is kijelentette: "Most már elmehetek, mert nem fenyegeti veszély az Egyházat (sic!). Amikor farkas közeledik, a pásztor nem mehet el. De most nincs veszély. Elmehetek." Gänswein szerint Benedek nem bánta meg a döntését.
Amikor Benedek hallott Ferenc Traditiones custodeséről, "nagyon, nagyon szomorú" volt. Gänswein 2021-ben azt mondta Benedeknek, hogy a TC sok problémát fog okozni. "Remélem, Isten megsegít minket", válaszolta Benedek.
#newsXjgdnigsrl
hu.news
162

Ferenc: Izrael gázai háborúja "terror a terror ellen"

Ferenc október végén telefonon beszélt Herzog izraeli elnökkel. Az utóbbi arról beszélt, hogyan látja a Hamász október 7-i támadását. Ferenc azt válaszolta, hogy "nem szabad terrorral válaszolni …több
Ferenc október végén telefonon beszélt Herzog izraeli elnökkel. Az utóbbi arról beszélt, hogyan látja a Hamász október 7-i támadását.
Ferenc azt válaszolta, hogy "nem szabad terrorral válaszolni a terrorra" (WashingtonPost.com, november 30.).
Herzog nem értett egyet ezzel, amire Ferenc azt mondta, hogy a felelősöket kell megbüntetni, nem a civileket. Herzog szóvivője nem kívánta kommentálni a "magánbeszélgetést".
Kép: © Mazur, CC BY-NC-ND, #newsZkzgmgozgm
Patriarsije Prudi
A felelősök elsősorban azok, kezdve a brit gyarmatosítókkal, akik a Balfour nyilatkozat értelmében egyetlen tollvonással vették el a palesztinoktól …több
A felelősök elsősorban azok, kezdve a brit gyarmatosítókkal, akik a Balfour nyilatkozat értelmében egyetlen tollvonással vették el a palesztinoktól a szülőföldjüket, majd az ENSZ jóváhagyásával átjátszották a kelet-európai származású, magukat zsidónak KIADÓ, az Úr akaratából Káin utódjaiként örök száműzetésre ítélt, HAZÁTLAN cionistáknak...
Másodsorban meg a TERÜLETRABLÓ, hazátlan cionisták a felelősek, akik ahogy leszálltak a hajókról, mint jöttment BEVÁNDORLÓK a palesztin földön, egyből hozzáfogtak, hogy elüldözzék az őslakos palesztinokat a szülőföldjükről.
hu.news
395

Európa üdvözli az ostya megszentségtelenítőjét

Az "Emberi Jogok" (irónia) Európai Bírósága a szentostya megszentségtelenítőjének kedvező ítéletet hozott (LeSalonBeige.fr, november 30.). A bíróság elutasította az Asociación de Abogados …több
Az "Emberi Jogok" (irónia) Európai Bírósága a szentostya megszentségtelenítőjének kedvező ítéletet hozott (LeSalonBeige.fr, november 30.).
A bíróság elutasította az Asociación de Abogados Cristianos által a spanyol kormány ellen benyújtott keresetet, azt állítva, hogy a spanyol bírák döntése, miszerint a szentségtörés nem minősül bűncselekménynek, nem volt önkényes.
A felperesek a 35 éves Abel Azcona ellen indítottak eljárást, aki 2015-ben meztelenül pózolt 242 megszenteltostyával egy használaton kívüli pamplonai templomban. Az ostyákat a Novus Ordo miséin szerezte.
Azcona fellépését Pamplona városa támogatta és finanszírozta. A férfinak korábban mentális problémái voltak, homoszexuális prostitúciót, kábítószer-fogyasztást és piti bűncselekményeket követett el, és többször letartóztatták exhibicionizmus miatt.
Azcona "munkájának" nagy része abból áll, hogy meztelenül mutatja be magát, és homoszexuális kapcsolatot kínál a nézőknek.
Nem meglepő, hogy a rezsim "művészként" ünnepli őt.
#…több
klinsmayer
428
Bizonyítékok nyomában: A vörös-tengeri csoda
01:53:35
hu.news
6400

Ferenc már ingatlanmenedzser is

Az IlSismografo (november 30.) kommentálta Ferenc méltatlan bosszúját Burke bíborossal szemben. • A "fizetés", amit Ferenc elvesz Burke bíborostól, a nyugdíja (5000-6000 euró + juttatások). • …több
Az IlSismografo (november 30.) kommentálta Ferenc méltatlan bosszúját Burke bíborossal szemben.
• A "fizetés", amit Ferenc elvesz Burke bíborostól, a nyugdíja (5000-6000 euró + juttatások).
• Ferenc haragtartó személyiség (olaszul: permaloso).
• Megvádolta Burke-öt, hogy "vakcinaellenes" (ami nem volt igaz) és gúnyosan mosolygott, amikor Burke majdnem meghalt a Covid19-ben.
• Ferenc fiatal szeminarista kora óta "módszeresen támadja" vélt ellenségeit.
• Bergoglio sok komolyabb problémája a jezsuiták körében több ilyen vitából ered.
• Az IlSismografo felteszi a kérdést: "Ez a magatartás az evangelizálás, a jó terjesztésének, az irgalmasságról való tanúságtételnek és a testvéri kiigazításnak a módja?".
• Ferenc nagy figyelmet szentel a Szentszék ingatlanjainak. • A Vatikánon belüli lakáskiutalások megszállottjává vált. • Számos esetben Ferenc személyesen gondoskodott arról, hogy korábbi alkalmazottait - köztük Gänsweint - kilakoltassák otthonukból. • Ferenc a manipuláció eszközeként használja …több
Patriarsije Prudi
@ancilla456 Hogyan állt hozzá az "oltakozáshoz"? Mit ért el vele? Vihart támasztott egy pohár vízben? Én azt mondom, hogy TÚLZÁS azt állítani Burke …több
@ancilla456 Hogyan állt hozzá az "oltakozáshoz"? Mit ért el vele? Vihart támasztott egy pohár vízben?
Én azt mondom, hogy TÚLZÁS azt állítani Burke bíborosról, hogy HAJLÉKTALAN lesz és éhen fog veszni. Azt is mondom, hogy ha valóban példát akarna mutatni a LAIKUS hívőknek, akkor olyan célok mellé állna, amik nem gumicsontok, hanem valódi ÉLET-HALÁL kérdések.
Szerinted?
ancilla456
@Patriarsije Prudi Már megbocsáss, de Burke bíboros több tiszteletet érdemelne. Jobb lenne utánanézned annak is, hogy hogyan állt hozzá a kovidizmushoz.
4 további megjegyzések
hu.news
2328

"Heveny fertőző hörghurut" sztori - második kiadás

Ferenc egy november 30-i egészségügyi etikai szeminárium résztvevőinek azt mondta, hogy "nagyon heveny fertőző hörghurutja" van, és azt tanácsolták neki, hogy ne utazzon Dubajba, hogy elkerülje a …több
Ferenc egy november 30-i egészségügyi etikai szeminárium résztvevőinek azt mondta, hogy "nagyon heveny fertőző hörghurutja" van, és azt tanácsolták neki, hogy ne utazzon Dubajba, hogy elkerülje a szélsőséges hőmérséklet-változást.
Tréfásan hozzátette: "Amint látják, életben vagyok". És: "Hála Istennek, hogy nem tüdőgyulladás volt. Ez egy nagyon akut, fertőző hörghurut. Már nincs lázam, de még mindig antibiotikumot kapok, és a többi".
Annak ellenére, hogy "bakteriális fertőzésre" hivatkozik, továbbra is több száz emberrel találkozik. Csak csütörtökön kilenc audienciát tartott.
Úgy tűnik, még nem hallottuk a teljes igazságot Ferenc egészségi állapotáról.
Kép: Vatican Media, #newsVdsswqyrac
Patriarsije Prudi
". Ez egy nagyon akut, fertőző hörghurut." NAGYON akut :) Ferenc olyan, mint egy állatorvosi ló. Minden létező betegség diagnosztizálható rajta, de …több
". Ez egy nagyon akut, fertőző hörghurut."
NAGYON akut :)
Ferenc olyan, mint egy állatorvosi ló.
Minden létező betegség diagnosztizálható rajta, de egyikbe se pusztul bele.
Még egy megjegyzés
hu.news
9584

Burke bíboros Rómában marad

Burke bíboros a WsJ.com-nak (november 29.) azt mondta, hogy nem értesült Ferenc azon szándékáról, hogy idős korában megfosztja őt lakásától és fizetésétől. "Az emberek levonhatják a saját …több
Burke bíboros a WsJ.com-nak (november 29.) azt mondta, hogy nem értesült Ferenc azon szándékáról, hogy idős korában megfosztja őt lakásától és fizetésétől.
"Az emberek levonhatják a saját következtetéseiket arról, hogy Ferenc miért Austen Ivereigh-nak mondta ezt, és nem az érintettnek", mondta.
Burke akkor is Rómában kíván maradni, ha kénytelen lesz más lakást keresni: "Bíborosként kötelességem Rómában maradni".
Kép: Raymond Burke © Joseph Shaw, CC BY-NC-ND, #newsMqvgnxhphp
Senki Noname
"gőzöd sincs arról, hogy mit foglalt magában a "Bíborosként kötelességem Rómában maradni"" De hogy ne bután halj meg @Patriarsije Prudi ezért …több
"gőzöd sincs arról, hogy mit foglalt magában a "Bíborosként kötelességem Rómában maradni""
De hogy ne bután halj meg @Patriarsije Prudi ezért elárulom neked, hogy mire gondol(hatot)t Burke bíboros:
"7A jó harcot megharcoltam, a pályát végigfutottam, a hitet megtartottam." 2Tim 4,7
Senki Noname
Tudod @Patriarsije Prudi, én valóban egy utolsó, bűnös senki vagyok, amit pontosan tudok magamról, de én nem csapatban játszom, mint katolikus - …több
Tudod @Patriarsije Prudi, én valóban egy utolsó, bűnös senki vagyok, amit pontosan tudok magamról, de én nem csapatban játszom, mint katolikus - ez a liberos változat, és meghagyom neked/nekik -, hanem egyszerűen csak igyekszem megélni, és tovább adni az Urunktól kapott hitet és tanítást.
A csapatjáték az neked való (a kívülállók csapatában), mert ha nem szólnál, tényleg bölcsnek látszanál és maradtál volna. De olyanokba és olyanokat szólsz be, ami csak azt mutatja, hogy nem értesz semmit, azon kívül, hogy osztod az észt.
Sajnállak, majd imáimba foglallak, viszont részemről befejeztem.
7 további megjegyzések
lowoa
1140
Bűncselekményt hajtottak végre, a felelőseket elő kell venni ! ERRŐL AZ ORVOSI KAMARA A POLITIKA - BRÜSSZEL ÉS A MÉDIA HALLGAT
07:49
Patriarsije Prudi
hu.news
2453

A rózsafüzér betiltása: a spanyol szocialisták kudarca (videók)

Spanyolország kormányzó szocialistái november 27-e óta zavarták a napi rózsafüzér imádkozást a madridi Szeplőtelen Szív plébánia előtt. Az ima egybeesik az illegális tömeges bevándorlás elleni …több
Spanyolország kormányzó szocialistái november 27-e óta zavarták a napi rózsafüzér imádkozást a madridi Szeplőtelen Szív plébánia előtt.
Az ima egybeesik az illegális tömeges bevándorlás elleni különböző tüntetésekkel, békés, és senkit sem zavar.
Több tucat rendőr vonult be, hogy megállítsa az imát, illegálisnak nevezve azt. Egy nőt hétfőn letartóztattak. A szervezőt megbírságolták. A bíróságon védi a katolikusok jogát, hogy nyilvánosan, az utcán imádkozzanak.
A plébános nem támogatta a csoportot, sőt megkérte őket, hogy keressenek másik helyet az imádkozásra. Ferenc azt akarja, hogy a papok "közel legyenek a kormányhoz lakossághoz".
Az emberek a letartóztatással való fenyegetés ellenére folytatják a nyilvános rózsafüzért és egyre több hívő vesz részt rajta.
#newsDcgjynaklf
Senki Noname
@Patriarsije Prudi : Mondtam én, hogy ez az ember(?) egy agent, provokatőr Jehova Tanúja! Nem ért ez semmit a katolikus lélekből és hitből.
Patriarsije Prudi
Nem értem, hogy miért kell az utcán, nyilvánosan, nagy csoportokban, PROVOKATÍV céllal imádkozni. Ez nem ima. Mi a céljuk vele? Elérték vele a …több
Nem értem, hogy miért kell az utcán, nyilvánosan, nagy csoportokban, PROVOKATÍV céllal imádkozni. Ez nem ima. Mi a céljuk vele? Elérték vele a céljukat? El fogják érni? A cél, amit el akarnak érni ezzel, az egybevág azzal, ami Isten terve lenne?
"Te, amikor imádkozol, MENJ BE a szobádba, ZÁRD BE az ajtódat, és így imádkozz Atyádhoz, aki a rejtekben van" (Máté 6:6)

A 10 millió feljelentgető országa új feladatot kapott

Az étrendkiegészítő termékeket mostantól BÁRKI bejelentheti Magyarországon, ha BÁRMITŐL hasfájása támad és ÚGY VÉLI, hogy a hasfájását valamelyik étrendkiegészítő okozza. Nem kell hozzá tudományos …több
Az étrendkiegészítő termékeket mostantól BÁRKI bejelentheti Magyarországon, ha BÁRMITŐL hasfájása támad és ÚGY VÉLI, hogy a hasfájását valamelyik étrendkiegészítő okozza. Nem kell hozzá tudományos végzettség, de még a befejezett általános iskola sem, hogy "feljelentse" a terméket gyártó és forgalmazó vállalkozást.
A FELJELENTŐ RENDSZER HASZNÁLATA TELJESEN ANONIM - írja a forbes.hu... Elég egy komoly, géppel írt névtelen feljelentés, s pont, mint Bacsó Péter híres szatírájában, és már mozdul is a lejárató, hiteltelenítő, ellehetetlenítő, hazug gépezet... azt is írják, hogy a kezdeményezéshez mindössze NÉHÁNY európai ország csatlakozott...
Ezzel szemben a 6,5 millió "oltott" országában, az OLTÓNEMZET Magyarországon igencsak nehéz akadálypályán kell keresztülvergődnie annak, aki ÚGY VÉLI, hogy a tüneteit a #nemattólvan okozza...
Orvos ezt SOHA nem fogja az oltáskárosult betegnek írásba adni, a laikusok önmegfigyelésére alapozott "alusapkás" "konteós" "vádaskodásait" meg egy mozdulattal …több
hu.cartoon
401
A pápai bosszúszomj új szintje Kép: © gloria.tv, CC BY-ND, #newsEggefxvzgftöbb
A pápai bosszúszomj új szintje
Kép: © gloria.tv, CC BY-ND, #newsEggefxvzgf
Bazsó-Dombi Attila megosztja a charisma
415
Kérem szépen, tessenek olvasni De Mattei professzor paranoid tudathasadásos elmezavarának ékes bizonyítékát: "De hogyan tudja Viganò érsek bizonyítani, hogy az a cél, melyre az alany, Ferenc, a …több
Kérem szépen, tessenek olvasni De Mattei professzor paranoid tudathasadásos elmezavarának ékes bizonyítékát:
"De hogyan tudja Viganò érsek bizonyítani, hogy az a cél, melyre az alany, Ferenc, a szándéka révén hajlik, szokásosan az, hogy „következetesen és előre megfontoltan cselekszik, és pontosan az ellenkezőjét hajtja végre annak, amit Krisztus a helytartójától és az apostolok fejedelmének utódjától elvár?” A hiba az, ahogyan gyakran előfordul, hogy egy hipotézisnek a tézis értékét tulajdonítjuk. De a gondolkodás zavara szakadékot nyithat a tények szintjén.
Nem csupán az Egyház láthatóságának feloldásáról van szó. Úgy tűnik, hogy Viganò érsek az ’Inimicus Ecclesiae’-vel szembeni földalatti ellenállás hálózatát hozza létre, titokban felszentelve néhány papot, és talán néhány püspököt (hogy a „vándorló” klerikusok azon megfoghatatlan ködébe tartozzanak, amely sajnos folyamatosan növekszik), ráadásul anélkül, hogy felszentelésüket bizonyítani tudnák, legalábbis addig, amíg elő nem jönnek …több

Viganò érsek: irány az anarcho-vakantizmus?

Szerző: Roberto de Mattei | 2023. november 29. Ez a cikk az I. rész folytatása: „Strickland, Schneider és Viganò püspök: néhány lényeges pont” Carlo Maria Viganò érsek Ferenc pápára utalva gyakran …több
Szerző: Roberto de Mattei | 2023. november 29.
Ez a cikk az I. rész folytatása: „Strickland, Schneider és Viganò püspök: néhány lényeges pont
Carlo Maria Viganò érsek Ferenc pápára utalva gyakran nevezte őt a „Santa Marta bérlőjének”, utalva arra, hogy nem ismeri el őt Krisztus helytartójának, akit kötelező tisztelni. Mégis csak 2023 utolsó hónapjaiban fejtette ki álláspontját kellő világossággal.
Különösen a 2023. október 1-i Katolikus Identitás Konferencia számára készített videós hozzászólásában, melyet a szervezők nem adtak le, de ő maga tette közzé, Viganò érsek arról beszélt, hogy „konszenzus hiba” van, amely érvénytelenítené Ferenc pápa kormányzását. A konszenzus hibája abban állna, hogy a pápa külsőleg elfogadta a megválasztását anélkül, hogy az egyház javát akarná előmozdítani. Ez állítólag „Bergoglio viselkedésében mutatkozik meg, amely kirívóan és következetesen katolikusellenes, és a pápaság lényegét tekintve heterogén. Nincs olyan cselekedete ennek az embernek, amelyben ne …több
Patriarsije Prudi megosztja a Patriarsije Prudi
393
Ki uralja a világunkat? "Amikor elkezdek beszélni a démonokról és arról, hogy ki irányítja valójában a világot, a legtöbb ember hallani sem akarja. Az emberek azt hiszik, hogy Sátán és seregei …több
Ki uralja a világunkat?
"Amikor elkezdek beszélni a démonokról és arról, hogy ki irányítja valójában a világot, a legtöbb ember hallani sem akarja. Az emberek azt hiszik, hogy Sátán és seregei csak éteri démoni entitások - igen, de kölcsönhatásba léphetnek a technológiával, az anyaggal és az emberi biomezőkkel.
Az emberek hallani sem akarnak erről, a nanotechnológiáról nem is beszélve. Egy kényelmes tüskefehérjéről akarnak beszélni, amelyet állítólag az mRNS hoz létre, amelyet nem találunk az injekciós üvegekben és egy vírusról, amely nem létezik.
A mai világban van egy csoport, amely egy technológiai démont használ, amely olyan tüneteket válthat ki, amik démoni megszállottságnak és mentális betegségeknek tűnnek. Ezt a világméretű, távolról terjedő technológiai démont eredetileg a "nemzetbiztonság" leple alatt szabadították az emberiségre, de most az elnyomás, a zsarnokság, a totalitarizmus és a világuralom eszközeként használják.
Azt a személyt, akit ez a technológiai démon célba vesz …több

Who really controls the world?

"When I start to talk about Demons and who really controls the world, most people don’t want to hear it. When I say that EDTA performs a type of chemical exorcism, some roll their eyes. I can see this …több
"When I start to talk about Demons and who really controls the world, most people don’t want to hear it. When I say that EDTA performs a type of chemical exorcism, some roll their eyes. I can see this in people, because there are literal demonic attachments that cause anxiety, fear, depression and personality changes.
People think Satan and his armies are just etherical demonic entities - yes, but they can interact with technology, matter and human biofields.
People just do not want to hear about this, let alone the nanotechnology. They want to talk about a convenient spike protein, that is supposedly created by mRNA we cannot find in the vials and a virus that does not exist.
The Catholic Church used exorcism to cast out demons who were possessing people. In modern times many labeled mentally ill can be described as demonically possessed.
In today’s world there is a group within the government that is using a transmitted technological demon that can induce symptoms of what would appear …
több
hu.news
334

Burke ellensége tagadja, hogy az "ellenségének" nevezte Burke-öt

"Ferenc azt mondta, úgy döntött, megvonja Burke bíboros bíborosi kiváltságait - a lakását és a fizetését -, mert ezeket a kiváltságokat az egyház [= Bergoglio] ellen használta", írja Ferenc …több
"Ferenc azt mondta, úgy döntött, megvonja Burke bíboros bíborosi kiváltságait - a lakását és a fizetését -, mert ezeket a kiváltságokat az egyház [= Bergoglio] ellen használta", írja Ferenc lojális életrajzírója, Austen Ivereigh (WherePeterIs.com, november 29.).
Ferenccel november 27-én találkozott. Ivereigh tagadja, hogy Ferenc "ellenségemnek" nevezte volna Burke-öt. A LaNuovaBq.it idézetét "puszta kitalációnak" nevezi.
Ivereigh később megkérdezte Ferencet az "ellenségem" idézetről, és ezt a megjegyzést kapta válaszul: "Soha nem használtam az 'ellenségem' szót. Egyszerűen csak bejelentettem a tényt a dikasztériumok vezetőinek találkozóján, anélkül, hogy konkrét magyarázatot adtam volna."
Kép: Raymond Burke, © Joseph Shaw, CC BY-NC-SA, #newsOuskeolldf
Ralfi
131
JÁNOS TESTVÉR TRANSITUSA ADVENT ÉJNEK SZENT A TITKA rejtelmeknek szent Adventje sejtelmeknek suttogója, telve vagy te szent titkokkal, telve vagy te szent csodákkal elhozod és harmatozod, reánk advent …több
JÁNOS TESTVÉR TRANSITUSA
ADVENT ÉJNEK SZENT A TITKA

rejtelmeknek szent Adventje
sejtelmeknek suttogója,
telve vagy te szent titkokkal,
telve vagy te szent csodákkal
elhozod és harmatozod,
reánk advent mindezeket lelkünk éji sötétjében, szent titkaid nézd fürkészem hallgatom az éji csendet, kémlelem az éji eget s angyalodat, csillagodat, a szívemből megkérlelem, fényt és utat adjanak s a lelkünknek mutassanak akik tudom, mindent tudnak akik tudom, mindent láttak, hogy legalább egy szent titkot hogy legalább egy nagy csodát, mondjanak el a sok közül s akkor éjem majd felderül, a lelkem is halld örülne és a hitem erősödne, ha a titkot és a csodát angyal nékem elmondanád, visszavonult az angyalom engedélyt kért erre Úrtól, majd visszajött és elkezdte feltárni a szava titkot, sosem látta angyal szeme sírni mennyben Adonájt, ám amikor úgy döntöttek közösen a három Személy, hogy elküldik le a földre az Atyának Egyetlenét, összeroppant, megremegett e döntéstől Isten Lelke, úgy zokogott a Szent öreg …több
07:01
hu.news
340

Ferenc újabb bosszúja

Ferenc mst Nicolás Basi Puerto Iguazú-i (ArgentínaI püspököt (59) vette célba. A Wanderer és La Cigüeña De La Torre blogok többet is tudnak. • Baisi Aguer érsek "szeretett fia", akit Baisi középiskolás …több
Ferenc mst Nicolás Basi Puerto Iguazú-i (ArgentínaI püspököt (59) vette célba. A Wanderer és La Cigüeña De La Torre blogok többet is tudnak.
• Baisi Aguer érsek "szeretett fia", akit Baisi középiskolás kora óta ismer.
• Aguer volt Baisi elöljárója a szemináriumban, Baisi pedig Aguer segédpüspöke La Platában.
• Bergoglio dühös Aguer merész beszéde ("parrhesia") miatt.
• Mivel Bergoglio már nem tud mit tenni Aguerrel, Baisin tölti ki a haragját.
• Baisi jó püspök, jól képzett, barátságos és közel áll a híveihez.
• Ferenc azt mondta Cuerva Buenos Aires-i érseknek: "Válassza ki azokat a segédpüspököket, akiket akar, és én kinevezem őket magának".
• Tehát a jelenlegi Buenos Aires-i segédpüspökök egyike, akitől Cuerva meg akar szabadulni, Baisi után Puerto Iguazúba megy. • Májusban Baisi józan ésszel írt értékelést az argentin püspökök előző találkozójáról, de Ferenc uralma alatt a józan ész bűncselekmény. • Baisi többek között azt mondja, hogy a püspököknek többet kellene beszélniük az …több